2010-08-06

Irriterande

Jag sitter och försöker hitta bra låtar att ladda ner på min iPhone.
Problemet är bara att jag bara kommer ihåg spridda delar av vilka låtar jag gillar, jag kanske kommer ihåg en musikvideo där låten var jättebra eller att när jag var i London med en kompis dansade vi till den låten och sjöng med för full hals men nu är texten som bortblåst.

Sånt kan man ju inte söka på, heller!
Otroligt irriterande.

Jag får väl gnugga geniknölarna och sätta på tänkarmössan antar jag om det ska bli några låtar fixade.

4 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Ler! Precis så där är jag med. Fast jag har bättre koll på texterna. Än när jag var tre år och sjöng med till Aj latj jå jä, jä, jä... Alltså I love you yeah yeah yeah med Beatles.

Desiree sa...

Hoppas det löser sig med musiken och låtarna. Jag är såååå glad över att du har fått hem killarna igen. Dina fina söta goa killar. Jag hoppas att du snart få komma hem igen och tillbringa tid tillsammans med dem. Jag är glad att höra att behandligen har gått bra hittills och hoppas som sagt att du får komma hem kvickt och att alla dina värden är ok.
Stor kram till dig.

Marianne sa...

Hahaha, jag har EXAKT samma problem! Tänkte jag skulle ladda min iPad med bra musik, men kan jag komma på någonting?

Hoppas du lyckas bättre än jag!

KRAM!

Jan Fransisco sa...

Victoria aka SunnySwede,
Jag sitter och läser om din kamp mot din sjukdom och rörs av ditt starkare jag och förstår när du känner dig mindre stark.
Du har helt rätt i det du skriver om att det bara finns ett slut på sagan och det är ju där du har ditt hår och dina lååååååånga ögonfransar att vifta med så att alla vi män bara dåååånar.

Som medlem i Lars Vegas Trio tycker jag ju självklart att du ska lägga in allt med oss.

Kramar i miljarder och vi ses så klart.
/Jan Fransisco