2010-08-30

...och DÄR fick hon verkligen så hon teg

Jahaja. Isak visade upp hela överkroppen full av konstiga utslag och hans doktor konstaterade genast "Scarlet strep", något som vad jag förstår är nästan som sharlakansfeber. Dr Feinstein kontaktas och mitt halsonda och övriga symptom får genast sin förklaring. Han skriver ut tabletter som jag ska ta tre gånger dagligen i tio dagar (Isak har naturligtvis också fått medicin). Nu går vi alla och vaktar på varann, dels för uppvisande av symptom och dels för att vi inte ska komma i närkontakt med varandra pga smittorisken.
Härliga tider, strålande tider.

Fast Isak är rätt nöjd eftersom han är pigg men slipper gå till skolan. Vi får se om han är lika glad när han ska göra allt skolarbete han kommer missa.Härligt! Fler tabletter att komma ihåg.

- Direkt från Victorias iPhone

Location:Finamore Cir,Lake Worth,USA

17 kommentarer:

Jessica sa...

Krya pa er hela bunten!!!
Kram

Anonym sa...

Krya på er. Kram Therese

Saltistjejen sa...

Ojoj! Krya nu på er allesammans!!!!!!! Akönt ändå att du fick veta vad som var orsaken till ditt halsonda. Ibland kan man oroa sig mer för VAD man kan råkat fått än för ATT man fått det. Om du förstår...?
Kramar!

Fransyskan sa...

Ska man göra något ska man göra det ordentligt... Ni verkar ha ett riktigt otursår, men jag kan inte låta bli att tänka att har ni all skit nu, så kan nästa år bara bli bra, fantastiskt bra. Krya på er, och kämpa er ur den här perioden! Tänker på er

Petra H sa...

Neeej, vad jobbigt men nu vet du iaf varför du har halsont!
Jag har exakt likadana Walgreens-pillerburkar med några överblivna piller i, vet inte vad jag ska göra med dem (man ska ju inte slänga medicin i soporna)...
Kram och krya på er BÅDA TVÅ (och hoppas att de andra två slipper).

KARLAVAGNEN sa...

KRYA PÅ ER!!! Kram

Anonym sa...

Urrrrk. Jag förstår att allt kunde vara så mycket roligare och pillerburkarna så mycket färre. Men det måste ändå kännas bra att ha en diagnos på det halsonda. Hoppas det inte blir långvarigt för någon av er!

Josse sa...

Krya på er nudå! Kraaaaam.

Annika sa...

Sharlakansfeber minns jag när K hade. Det var inte så "loligt" inte...
NU ska ni KRYA på er hela bunten!! Bort med den kvickt!!!
Kram!
Petra, ta dina gamla pillerburkar till apoteket. De tar emot all gammal medicin!

Desiree sa...

Aj då men skönt att ni fått en förklaring och diagnos och även behandling. Hoppas att det snart känns bättre när du börjat ta medicinen.
Krya på er.
KRam!

Anne sa...

Aha, "mysteriet" med varför halsont har alltså kommit. Hopppas pillren gör susen och att övriga familjemedlemmar förskonas.
KRYA PÅ ER MASSOR!
KRAM

Marianne sa...

Åh nej, inte sånt också! Bra att du har fått medicin i alla fall, även om det är trist med ännu ett piller. Krya nu på er och så hoppas vi att inga fler i familjen blir sjuka!

KRAM!

mallan sa...

Håller tummarna för att ni är friska snart, 10 dagar går ju snabbt :) hoppas de andra klarar sig också!

Krya på er kramar

Sarah sa...

Men herrejösses!
Krya på er! Känner du dig bättre
Kramar

josse sa...

hur går det? hoppas att du känner dig bättre! <3

Anna, Fair and True sa...

Nej, vad jobbigt! Hoppas sonen kryar på sig snart och att du inte blir smittad!

Gunilla D sa...

Krya på er! /Kram