2010-09-07

Dryga $700.000

Så mycket har vi inte behövt betala för sjukhusbesök, cellgifter, sömntabletter, diverse sprutor, huvudvärkstabletter och annat.
Jag tackar alla högre makter för vår försäkring, vi har inte behövt lägga ut en enda dollar. Jag törs inte tänka på hur det hade varit om Johan hade varit egenföretagare och vi hade varit tvungna att bekosta vår försäkring själva.


- Direkt från Victorias iPhone

Location:Finamore Cir,Lake Worth,USA

14 kommentarer:

Marianne sa...

Uff! Ja det är verkligen tur att ni har försäkring! Bara de blygsamma sjukvårdskostnader vi har haft under åren har fått mig att skänka en tacksamhetens tanke till försäkringen, och nu med din sjukdom ...

Nu ska den bara ta skruv ordentligt också, den där dyra behandlingen!

KRAM!

KARLAVAGNEN sa...

Instämmer i uff-andet...

Hua...


Må bättre snart och bli bra inom hyfsat nära framtid. Hejar på dig från spanska schlätta gör jag!

Anne sa...

Jag vill bara skicka en snabb kram till dig Victoria. Jag hoppas att du har en bra tisdag.

Gunilla D sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gunilla D sa...

Dryga 700 000 dollar?! Nu vet jag inte vad dollarn ligger gentemot kronan, men om man räknar lågt (6 kr på varje dollar) blir det 3.600.000 kr! Verkligen tur att ni är försäkrade, men vad jag har förstått är det rätt är det många i USA som helt enkelt inte har råd att ha en försäkring.
Kram

Ida i QC sa...

Oj, oj, oj! Först läste jag bara två nollor efter punkten och tänkte - vad sjutton, det kan väl inte bara kosta 700 USD?! Sedan höll jag på att svinna... 700.000!! Jösses vilken tur ni har bra försäkring! Jag tyckte det var chockande att se siffran 11.000 CAD för min första förlossning som betlades av min privata sjukförsäkring (som jag hade innan jag fick uppehållstillstånd och tillgång till gratis sjukvård).

Heja behandlingen!!

Annika sa...

Bra försäkringar är verkligen a och o i detta land, och har man dem är sjukvården världsklass. Ypperlig. Snabb. Inget lämnas åt slumpen, ingenting.
Utan försäkring står man sig rätt slätt här. SÅ visst får man vara TACKSAM över den!
OCH jag är så glad att Johans försäkring är just så BRA!!
Kramar i massor!!

Saltistjejen sa...

Ja det är helt otroligt vad man det är skillnad på försäkring eller ej här i USA. Även på BRA och MINDRE BRA försäkringar. Att folk här kan tänka sig en lägre lön mot en bättre försäkring förstår man ju.
Kram!!

Millan sa...

Ja josses vad pengar... valdigt skont med sjukforsakring da! Det ar latt att glomma av hur mycket sjukvar egentligen kostar nar man som har i england inte behover betala ett skvatt for att ga till doktorn eller ligga pa sjukhus, sjukforsakring eller ej.
Kram

mallan sa...

Det är helt galet! VAd skönt och otroligt vra att det finns försäkring o att ni hade en!
Kramar!

Anna, Fair and True sa...

Oj, det är ju en del, det! Minns att min blindtarmsoperation i USA 1996 kostade £15000 bara den och det är ju inte särskilt high tech jämfört med vad du får.

Och sådant får vi via skatterna i Sverige, värt att tänka på... Just cancervård är Sverige en av de bästa i världen på (säkert USA också).

Babsan sa...

Fick också läsa om det hela innan poletten trillade ner. Jo... så skönt att i alla fall inte ha det att fundera på... hur man ska betala det. Vissa försäkringar låter en ju dessutom inte ta vilka behandlingar som helst.
Att hitta saker att vara tacksam för är bra... !

Sarah sa...

Har ni ingen självrisk?
Mikael frågade med något komaliknande i blicken om jag hade bokat resa till Florida efter vårt samtal igår. Han är också sugen på att åka!
Kraaaaaam

Anonym sa...

Vad bra att ni har bra försäkring. Min graviditet (innan förlossning) kostade $100,000 och det tyckte jag var mkt pengar, men vår försäkring tog allt också. Lycka till med de sista behandlingarna! Kramar från Californien!