2010-10-27

Minne som en elefant

Funderar på en grej när jag slösurfar lite och hamnar på en sida där man visar upp Dagens Outfit. Det kan man väl göra om man vill det.
Det jag undrar är hur i hela friden de kommer ihåg var de köpt alla sina kläder, skor, skärp, smycken och allt vad de nu visar upp. Jag skulle fan inte veta var jag köpt tre fjärdedelar av mina grejor om så livet skulle hänga på det.
Men det är ju jag det. Jag har inget fancy-schmancy jobb att gå till varje dag och visa upp senaste inköpet.

Jag har bara en accessoar (eh? stavas det så eller?) som jag alltid har på mig och det är katthår. Långa, svarta och/eller korta, randiga. Jag klär SÅ bra i dem, intygar LeeLoo och Neo.

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahahaaaa! Du är obetalbar Vic!!! :-D :-D :-D
JAG har också ofta katthår... MEN jag minns var jag köpt de flesta av mina kläder och skor. troligen för att jag köper kläder typ vartannat år.... OCH att jag i stort sett alltid handlar på H&M, American Eagles och skor (läs framförallt gympadojor) från Sketchers.... Och accessoarer har jag vääääldigt få. Ja förutom de jag får personligt designade från Lipton och Tazo då... Ja och lite från Ella också. Oftast då i form av egenhändigt komponerade färg-, mat-, eller allmäna "klet"fläckar på mina kläder.... ;-)
Kanske skulle man starta en modeblogg ändå?? OCH starta en ny tend!? Katt- och barndeignade kläder?? Kankse skulle det göra succé?!
KRAAM!

josefina sa...

U N D E R B A R T. min dagens outfit skulle lyda: idag: svarta kläder från kappahl. varje dag. återkommande accesoarer: svarta hundhår. fast dom syns inte så bra på dom svarta kläderna. det var värre när jag hade en gul labrador till mina svarta kappahl-tunikor.

mallan sa...

Du är bara så bäst! Bäst!

Jag minns inte heller, men tittar jag så står det nog HM till 90%.

Kram!

S w e F l o sa...

Ja om det inte är ett visst märke skulle jag inte komma ihåg alls vart kläderna var ifrån, men NÄR det köptes skulle jag nog aldrig kunna komma ihåg...

Jag har hört att leopardtryck och sådant där ska vara inne i höst, kanske du är lite steget före i trenden, som kör med rå päls, det är grejer det!

Själv är jag SÅ "last season" och kör förtfarande på endast hundhår... :-)

anna of sweden sa...

Och mig skulle man inte se skillnad på från en dag till en annan ... Jeans och tröja som jeans och tröja liksom. :)

Kram!

Anonym sa...

Tja... jag har inte så väldans mycket kläder, så det är inte så svårt att minnas. Men varför anstränga sig?
Min accessoar just nu är snor från dotter. Om det är bättre eller sämre än all bebiskräks som var förra året, det vet jag inget om. :)