2010-10-09

Rehearsal dinner

Inte så stelt och uppklätt som jag befarade, vi äter pizza på stället där brudparet var på sin första träff. Här är deras favoritdrink, lemonad med rosmarin!- Direkt från Victorias iPhone

8 kommentarer:

Malin sa...

Rehearsal dinner hade jag inte hört talas om förut. Lemonad och rosmarin var annorlunda!

Sarah sa...

Alltså ursäkta en gammal cyniker, men "deras favoritdrink..."?
Måste man ha samma favvosponk om man gifter sig i USA?

Desiree sa...

Så kul att få höra lite om bröllopet då jag själv aldrig varit på ett amerikanskt bröllop men rehersal dinner har man hört talas om. Ha ha kul att det är så avslappnad stämning att man kan köra med pizza. Det verkar helt klart vara kyligt i Seattle. Ni har ju anpassat er till det tropiska klimatet i FL så det förstår jag att det känns riktigt kallt för er. Låter som det är rena rama Sverige höstvädret och Stockholmstempearturer i Seattle. HOtellet ni checkat in på låter lyxigt och fint. Ha en toppen dag.
Kram!

Gunilla D sa...

Rehersal dinner! Måste väl ändå bara vara i USA det finns?
/Kram

Victoria sa...

Malin: Det är som en midddag dagen före bröllopet för alla att lära känna varandra, kan vara informellt med pizza som för oss, eller en lite mer uppklädd historia på fin restaurang med tal och annat.

Sarah: Tsss, din gamla cyniker, inte behöver man det hajjar du väl!? Det var deras favvo på den pizzerian, bara. Riktigt gott faktiskt och ingen sprit så killarna var överförtjusta.

Desiree: Ja, vi har helt klart anpasat oss till Floridatemperaturer, jag har hört att blodet blir tunnare i värmen så man lättare fryser, ligger npg nåt i det! Kram!

Gunilla D: Jag vet inte riktigt om det bara finns här, men vänta du bara! Snart tycker nog någon hipp person i Sverige att det är en jättebra ide´ att ha det där också!
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Vilken kul idé! Den ska jag lägga på minnet. Inte för att man brukar ha rehearsal dinner i Sverige men ändå :) Drinken låter och ser så god ut också!

Millan sa...

Rehearsal dinner later riktigt trevligt tycker jag! EN chans att festa lite innan den stora dagen :-). Vi hade nagot liknande (fast anda inte) hos min pappa tva dagar innan brollopet i somras och det var skoj!
Vad skoj att vara pa vift med familjen! Hoppas brollopet blir en trevlig tillstallning ocksa. Kram

josse sa...

kram!