2010-10-05

Saker, saker, saker

Jo, jag är fortfarande kvar och jag mår faktiskt riktigt bra. Igår körde jag själv till doktorn för att få en spruta, tro det eller ej! Det var första gången jag körde bil själv på nästan ett halvår (tur att vi har automat!).

Nåväl. Det var ju inte det jag tänkte skriva om.

Vi ska nämligen ut och resa. Vi är bjudna till Seattle på bröllop, åker dit imorgon eftermiddag och kommer hem sent tisdag kväll nästa vecka. Länge trodde vi inte att jag skulle kunna åka, eftersom värdena var såpass dåliga, men häromveckan fick vi klartecken och vi kunde boka.

Nu kommer vi till ämnet på dagens ämne:

Det är ju rent otroligt vad mycket grejor man bara "måste" ha med sig när man bara går utanför dörren! Jag måste komma ihåg

- kameror (alla fyra)
- laddare alt. batterier till desamma
- dator med tillhörande sladd
- min Kindle med sladd
- mobiltelefoner (ni gissade det; med laddare)
- killarnas Nintendo DS:ar med laddare

Dessutom ska allt vara fulladdat innan vi åker. Tur vi har väldigt många eluttag i det här huset!

Säkert är det någon elektronisk grunka som jag har glömt.
Tänk, förr behövde man bara en bok kanske så var man nöjd. Numer ska man ha en stor ryggsäck per resande som är fullproppad med elektronik för de grejorna törs man icke checka in!

Jag har aldrig varit i Seattle, det ska bli spännande! Vi får väl ta det som en lite rekognosceringstur utifall vi kommer på tanken att flytta dit någon gång i framtiden, men det är en avlägsen framtid förstås. Vi trivs bra i Florida!

Klockan börjar bli mycket och det är dags att väcka man och barn. Godmorgon på er alla och hoppas att ni har en fin dag!

12 kommentarer:

mallan sa...

Vad härligt att du mår bra! Jag blir så glad av att läsa ditt inlägg!

Kan bara tänka mig att det var skönt att köra själv! Heja dig!

Roligt med resan! Hoppas ni får det toppen!

Kramar!

Annika sa...

VAD roligt, Victoria!!
Jag blir också så glad av att läsa det du skriver idag!!
OCH vilken seger att du fick köra själv, och allra mest at DU MÅR BRA!!!
KUL med Seattle!!!
HA så jätteroligt!!
Kram!!

anna of sweden sa...

Åh, vad härligt! Vad glad jag blir för er skull!
Ha en riktigt trevlig resa - och glöm inte att visa lite snygga Seattlebilder sedan!

Kram!

Petra sa...

Men vad roligt, blir så glad för din/er skull!
Ha det så härligt ni bara kan och mys och njut av livet!

Kramar/Petra

Desiree sa...

Ha ha ja det var inte lite elektronik du skulle ha med dig. Men underbart att du far aka pa brollopet. Ha det underbart och hoppas att ni har tur och far fint vader aven om Seattle kan vara en riktigt regnig plats. Ser fram emot att fa hora om resan och brollopet da ni ar tillbaka.
Stor kram!

Saltistjejen sa...

Så otroligt roligt att ni kan åka på bröllopet allihop!!!! Vad GLAD jag blir! Och du det där med elektronik ja, himmel- det är ju egentligen helt galet nuförtiden!!!!!! Även hemma hos oss är det mer eller mindre galet hahaha! Vi skaffade en apple-TV som kom igår och en är super på många vis men sjävlfalllet dyker det uppe ne del problem man INTE hade innan man började streama såhär... jaja, vi får se hur det hela går....
Ha nu en rolig och skön resa och njut av Seattle. jag ahr själv ldrig varit där men Mats var där för ett par år sedan och gillade staden mycket.
KRAAAM!

Anna, Fair and True sa...

Å vad kul att du får resa! Seattle ska ju vara så fint också!

KARLAVAGNEN sa...

Eltandborsten kanske? Men jag håller med dig. Man far omkring med kamera och laddare, mobil och laddare, laptop och laddare osv osv osv...

Ha det bäst i Seattle - så härligt att det verkar gå framåt för dig! Är inte Seattle det ställe i USA där det regnar mest? Har för mig det. Nåja, regn i kronan på bruden betyder ju tur så - kör i vind! Ha det nu absolut toppenbäst! Kram!

Linda sa...

Hej Victoria,

Idag halkade jag in på din blogg. Det var länge sen jag läste hos dig men så såg jag din länk hos en gemensam nätvän och jag tänkte kolla vad du har för dig. Jag har ju en förkärlek för USA eftersom jag varit Au Pair där i min ungdom... :-)

Jag finner inte riktigt ord för vad jag läser här... Usch, du har drabbats av den onda sjukdomen! Såå ledsen för din skull men självklart blir du ju frisk! Skönt att läsa att du mår bättre just nu iallafall så att ni kan åka på bröllop.

Lycka till med allt.

//Linda (vet iofs inte om du minns mig...?)

Anonym sa...

Ha en härlig resa!!!
Jag reser ju en del, och det stora orosmomentet inför varje resa är "har jag verkligen kommit ihåg alla laddare nu då?". Det blir bara fler och fler laddare...ynglar de av sig på något sätt, eller?!?

Malin sa...

Vad underbart att du kan åka på bröllopet!!
Visst är det mycket elektronik som ska med när man reser!!
Ha det så jättebra på resan!

Anonym sa...

Men ha så KUL!! :)