2010-11-16

Gräsänka

Johan åkte till Toronto imorse (vantar! mössa! halsduk! fleecetröja! jacka!) och jag och killarna är själva hemma för första gången sedan jag blev sjuk.
Men det ska säkert gå bra, vi ska gå på book fair i kväll på Elias skola och imorgon ska jag till Dr Feinstein och ta prover igen. Om de är tillräckligt bra ska jag få tid för att få min sista cellgiftsbehandling.
Sen är det "bara" benmärgsprovet kvar, för att kontrollera att all cancer är borta.

Idag har jag inte gjort mycket nytta; läst en massa på min Kindle, handlat mjölk och så möblerade jag om i vardagsrummet. Vi får se hur länge jag tycker att det är bra, missarna tycker om det verkar det som. Alltid något.

7 kommentarer:

anna of sweden sa...

Jag blir så glad när jag går in på din blogg nuförtiden. Det känns så positivt och hoppfullt!

Stor kram!

S w e F l o sa...

Håller med! Kan inte fatta hur positiv du har varit under hela denna tid. Och vad fort det känns som det har gått. SÅ glad för din skull att det "bara" är en behandling klar. Benmärgsprov låter INTE kul, men men.

Hoppas att ni har det mysigt när maken är borta, vi ska nog också på bokmässa den här veckan, måste bara kolla vilken dag det var, för det glömde de smart nog att skriva ner på inbjudan!

Saltistjejen sa...

Å du utstrålar sådan lugn skön positiv energi nu tycker jag! Härligt! Hoppas ni kan ha det bra du och pojkarna även nu när Johan är borta. Men det tror jag säkert ni kan! :-) Hoppas book Fair(en) var bra. Vi har en i december här.
Stor varm kram!!!

josse sa...

massa LOVE till dig!

mallan sa...

Heja dig!

Desiree sa...

Låter trevligt med book fair. Det ska nog gå bra att vara själv några dagar du har ju ändå två underbara killar hos dig. Så skönt att höra att du nu är på upploppet för att bli frisk. Jag ska hålla tummarna för att dina provresultat ska se bra ut. Du är värd det bästa och att få gå vidare i livet och lägga denna jobbiga och mycket påfresande sjukdomstid bakom dig snart.
Stor kram!

Sarah sa...

Hallå! Foto på vardagsrummet,tack!!
Kraaam Sarah