2010-11-23

Tjohoo!

Jepp, jag fick komma hem igår eftrmiddag. Jag höll på att ge upp hoppet när min sköterska kom in och berättade att plötsligt skulle labbt ha 24 timmar på sig att få fram ett resultat, inte 8 timmar som tidigare varit sagt. Tack och lov accepterade han inte ett nej utan kopplade in varenda människa som han kunde tänka sig som kunde hjälpa till. Och vid fyra på eftermiddagen fick vi resultatet: 0.04! Jubel och fröjd! Utskrivningspapprena var redan klara, jag skulle bara skriva på, och så skulle min Picc-line ut också. Att ta ut själva Picc:en känns inte alls, det är tejpen som sitter fast över och skyddar som gör så snabla ont jämt.
Men det hela slutade lyckligt och vid fem var jag hemma.
Resten av eftrmiddagen/kvällen gick åt till kram och puss av telningar och make, samt gos med de små pälsiga krabaterna. Sen slocknade jag framför TV:n.

Jag har sovit hyfsat inatt, trots att jag fick sätta klockradion på midnatt eftersom jag har en tablett som ska tas var sjätte timme.

Idag tänkte jag ge mig ut och handla lite mat inför Thanksgiving, vi ska inte göra något speciellt och definitivt inte äta kalkon. Vi gillar det inte särskilt och framför allt blir det så mycket rester! Jag ska fixa kyckling istället, det tycker vi alla så mycket bättre om. Men potatimos, sås, cranberrysylt och grön böngratäng blir det garanterat. Jag ska se om jag kan få tag på en liten pumpapaj också.

Ha det gott tills vi hörs igen!

14 kommentarer:

anna of sweden sa...

Härligt!

Hoppas att ni får en fin Thanksgiving och att kycklingen blir god!

Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Hurrraaaaaaaaaaa!!!
Vad glad jag blir!

Sarah sa...

Love U, sis!

Desiree sa...

Ah vilka underbara nyheter att du fick komma hem! Sa glad for din skull. Later klokt att kora pa kyckling istallet. Jag ska fixa oss en liten alternativ thanksgiving har och ska precis som du kora med kyckling istallet for kalkon men ha de traditionella tillbehoren till.
Ha nu en skon thanksgivning och njut ihop hela familjen.
Kram!

Malin sa...

Härligt att du är hemma!! Nu önskar jag dig en riktigt riktigt underbar Thanksgiving-helg med familjen!!!

Hur gör man sådan grön böngratäng?
Jag ska ju göra kalkon och tillbehör....får gäster från Sverige och tycker det skulle vara kul att halite amerikansk Thanksgiving-mat när de kommer, men jag känner mig helt lost och har ingen aning om hur och vad jag ska göra :D
Kram

Dosiss sa...

Härligt :D

Victoria sa...

Anna of Swede: Tack, och tack detsamma! Kram!

Karlavagnen: Jippi! Jag med! ;o)

Sarah: Love you too!!

Desiree: Tack så mycket! Jag hoppas ni också får en kalashelg!!
Kram!

Malin: Insåg just att "grön böngratäng" kan feltolkas - vad jag menar är såklart en "green bean casserole", dvs en gratäng med gröna bönor. Jag lägger in en kommentar på din sida med receptet!
Kram!

Victoria sa...

Dosiss: Håller med! :o)

josefina sa...

Jihooo! Vad bra det låter! Happy Thanksgiving! Kram.

Gunilla D sa...

Härligt! Ha en riktigt bra Thanksgiving

Anna, Fair and True sa...

Vad skönt att du fick komma hem!

Anonym sa...

Det låter som att ett stort steg har tagits i ditt liv. Grattis! Må du aldrig mer behöva använda dig av såna saker. Amen... :D
Sköt om!

Marianne sa...

Härligt underbart fantastiskt!!!! SÅ SKÖNT ATT DU SLIPPER SJUKAN!

KRAM och HAPPY THANKSGIVING!

Annika sa...

Ja vad härligt att du är hemma nu!!
Hoppas att ni fick en riktigt fin middag igår. Gjorde också en jättegod gröna bönorgratäng.
Kram!!