2010-12-09

Isak på sjukhus

Isak har ju haft ont i magen till och från en längre tid. Läkarna har tagit många prover men inte hittat någonting. Därför ska de nu gå ner i halsen med en kamera och titta i hans mage för att se om de kan hitta något. Han ska sövas en kort stund, ingreppet tar mindre än tio minuter. Sen ska han ligga på uppvaket i ungefär en timme innan vi får åka hem. De har satt droppnål och han har fått en nalle. Han är på gott humör.


Själv tycker jag det känns väldigt konstigt att vara den som sitter bredvid. Jag brukar ju vara den som ligger i sängen.
Rapporterar mer senare.

- Direkt från Victorias iPhone

7 kommentarer:

Malin sa...

Vilken fin kille du har!
Hoppas allt ser ut som det ska med magen!

Kramar

mallan sa...

Heja Isak!

Hoppas att det inte är något allvarligt. Kanske "bara" (det låter ju fel...) en oro över att ha en mamma som är sjuk? (Vet själv hur jag mådde när mamma var sjuk)

Hoppas hur som att det går bra med allt.

Stor kram!

anna of sweden sa...

Oj. Håller tummarna för att allt går bra. Hälsa honom från en tant i Philadelphia!

Kerstin sa...

Stackars Isak. Hoppas att allt går bra. Han ser rätt lugn ut där han ligger. :)
Skickar en krya-på-dig-hälsning till Isak.

Saltistjejen sa...

Hoppas allt går bra med ingreppet. Tur han har en sådan modig mamma så att han inte tycker det är så läskigt. :-) Han ser väldigt glad ut på bilden. Och du det ÄR annorlunda att sitta bredvid. Man oroat sig nog ungefär lika mycket men på ett annat vis.
Stor kram till er!!

S w e F l o sa...

Oj, det var inet kul att höra! Hoppas att allt går bra och att det inet är något allvarligt såklart!

p sa...

Jag har varit med om samma sak med min tös 2 gånger.Inte roligt alls att sitta där som mamma.Jag måste nog hålla med Mallan.Nu när dom inte hitta något fel.Det är klart att det påvekar alla i familjen när du varit så sjuk.Hoppas det blir bättre snart och hälsa honom så mycket.Det var tråkigt att jag missade er på julbordet.Hade biljetter,men Ellika kom ner från NY så vi träffade henne jag och T. Kram