2011-03-24

Först trodde jag att jag hade skitiga glasögon

Nyss när jag var ute och skulle vattna palmerna så var det en så trolsk dimma över området att jag var tvungen att släppa vad jag hade för händerna och springa in och hämta kameran. Just det där "släppa vad jag hade för händerna" visade sig vara det förmodligen mest korkade jag gjort hittills den här veckan. Man släpper inte en slang som sprutar vatten bara sådär utan att betala för det. Brallor, tröja, ansikte och armar blev klädsamt nedsprutade med jordigt vatten.

M-m. Man har inte roligare än vad man gör sig.För övrigt ska det visst bli över trettio plusgrader idag (och då snackar vi Celcius). Vilken TUR att jag ska vara inne och stryka hela dagen, då!

5 kommentarer:

Desiree sa...

Ja det blev ett jättefint foto. Coolt med den trollska dimman så det var kanske ändå värt att bli lite blöt. Ha ha ibland måste man ju offra sig för de bästa korten eller hur ;-)
Kram!

Anne sa...

Trolskt var ordet, jättefint. Dimma kan ibland ge så kusliga bilder, men kan också ge trolska magiska bilder. Just morgondimma kan ge det här magiska tycker jag. Coolt att du fotar olika ljus från exakt samma ställe (mer eller mindre). Jag tänker på solnedgångsbilden du visade för ett tag sen och som hade samma vinkel. Du får samla på dig bilder från den vinkeln/platsen, i olika ljus, tider osv och kanske göra ett collage av dem?
KRAMAR!

ExPIAtriate wife sa...

Magiskt! Som angladans pa svenska insjoar tidiga morgnar! Vackert! Man far val offra sig for konsten hahaha!
Kram!

Sarahs sanningar sa...

Men en sådan TUR då att du gillar att tvätta så mycket! Nu fick du lite mer rolig tvätt att tass med!
;o)
Kram S

Annika sa...

DIMMA är perfekt att plåta i. Älskar det trolska som uppstår i de bilderna.
JAG skulle också ha släppt rubbet och rusat in efter kam'ran!!
KRAM!!