2011-03-09

Inget mer häftande i huvet, tack!

Besöket hos "min" kirurg gick bra igår, fast det gjorde bra mycket ondare att få klamrarna borttagna den här gången än det första. Jag kom fram till att jag förmodligen var halvt bedövad av smärtstillande tabletter då, så det var därför jag inte kände någonting. Den här gången tog jag bara mina smärtstillande den första dagen efter operationen, eftersom jag blev trött, snurrig i huvudet och illamående av dem. Jag fick finna mig i att det stramade och ömmade i huvudet, hellre det än att känna det som om jag skulle kalva hela tiden. Kirurgen tyckte att såret såg bra ut och att det hade läkts mycket fint. Vi kom överens om att aldrig träffas igen, och vi var båda glada över det! ;o)

Imorgon planerar jag att leta rätt på ett finskt bageri som lär finnas inte långt härifrån, de ska ha jättegoda limpor och kanske en och annan semla!?
Har jag tur så kanske jag kommer därifrån med båda!

9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å vad skönt att de är borta nu även om det gjorde ont.
Och du kul om du får BÅDE gott bröd och semlor imorgon! Håller tummarna för det.
:-)
KRAM!!!

Malin sa...

Härligt att du är av med dem nu!!
Var kan man hitta det bageriet? (jag börjar bli grymt semlesugen nu :) )

Sarahs sanningar sa...

Vi längtar efter dig här hemma i gamla Sverige...
Kramar Sarah

Millan sa...

SKont att operationen ar over och att du mar battre. Men fy vilken pers! Jag som ar radd for att ga till tandlakaren tycker det later ruskigt. Fast det ar nog inget for dig som varit igenom sa mycket det senaste!!

Mums, hoppas du hittade bageriet och bade limpa och semla!

Kram

Renathe Schneider sa...

Håller tummarna för att det finns semlor :)

Desiree sa...

Skönt att det läker och ser ut som det ska. Jag hade nog gjort precis som du och hellre tagit lite mer smärta än att gå runt och vara illamående. Men finskt bageri låter ju hur bra som helst. Hoppas du hittar riktigt goda semlor där.
Kanske också något gott lite grövre bröd.
Kram!

Annika sa...

Härligt!!!
GUD så skönt att bli av med de där stygnen.
Finskt bröd är mumma, slår svenskt bröd med hästlängder, men finska semlor har jag aldrig gillat (så bli inte besviken om de inte smakar som de du är van vid hemifrån).
KRAMAR!!!

mallan sa...

Alltså Vic, du är helt fantastisk! Verkligen, du är min idol! Jag beundrar dig så för allt du klarar! Hoppas verkligen det fanns både bröd o semlor, hade jag haft möjlighet hade jag kommit förbi med ett gäng <3

Heja heja dig!

Stor kram!

josefina sa...

hittade du några semlor ?! skönt att häftklamrarna är borta nu! kraaam.