2011-04-05

Arg och ledsen

När jag kom ut från Costco såg jag en hund som var lämnad i bilen medan ägarna var inne och handlade. Rutorna var lite nervevade men det blir ju ändå olidligt hett i en bil som bara står delvis i skuggan! Jävla djurplågare. Skrev upp bilnumret och informerade kundtjänst, vet inte vad de kan göra och jag kan inte stanna och passa på dem. Men jag skulle bra gärna vilja skälla ut dem. Idioter.- Direkt från Victorias iPhone

4 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Åååh jag vet precis. Samma i Madrid området. Fyrtio grader utomhus i gassande sol och hundar och katter i bilar. Ignorant kundtjänst som vägrar att ens göra ett utrop tills jag tog i brösttonerna. Fy fy fy fy... Hoppas att de gjorde en efterlysning!!!

Jenny sa...

Kan du inte kontakta animal control i countyt du bor i? Om du har registreringsnumret så ska de ju kunna se vem det är. Nog för att de kan neka och ingenting händer, men kanske de i alla fall pratar med dem och att det då kan leda till att de inte gör om det i alla fall... Vem vet, men värt ett försök kanske? Hemskt, hemskt :-(. Kram!

Mrs Clapper sa...

Usch vad hemskt! I Sverige har man ju nu rätt att ta sönder rutor om det finns instängda djur, skitbra!

Victoria sa...

Karlavagnen: Det visade sig att de inte kunde göra ett sådant där utrop! Jag vet inte hur det gick men det följde mig hela dagen. Jag hoppas att det gick bra. Kom på att jag skulle ha skrivit en arg lapp och fästa på deras vindruta. Men det är ju lätt i efterhans att komma på sånt.

Jenny: Ja, det hade jag kanske kunnat göra! Det var en bra idé. Kram!

Mra Clapper: Jag tror att man får göra det här med, det har varit mycket sånt här i nyheterna den sista tiden, folk som lämnar sina husdjur eller barn fastspända i stekheta bilar! Det har dött flera barn under det senaste halvåret. Usch!