2011-05-08

Fler foton: uteplatsen, fredagstema och LillRåttis

Ja det är ju inte klokt vad hon klumpar ihop fotona, kan man tycka.
Och tycka får man, precis vad man vill men jag bestämmer här så det blir som jag vill ändå. Jodå.

I fredags var det ett par gubbar/karlar/män/kalla dem vad du vill här med en liten, liten grävskopa och skyfflade bort all jord som blivit över och plattade till resten så det är slätt och fint till dem som kommer och ska lägga plattorna på uteplatsen.
Så här ser det ut numera:


Jag tror att sköldpaddsäggen klarade sig, de ligger vid den högra av de två palmer ni ser på bilden. Däremot fick grannens bevattningsmunstycke sig en ordentlig känga, den var helt begravd så Johan fick gräva fram den. Fan vet om den funkar men det ser vi väl om deras bevattning går igång.

Maj månads fredagsteman kommer från rara Desiree, fredagens tema var MJUKT. Eftersom jag är lite sen och inte hade någon särskild inspiration så nöjde jag mig med att fota en av de mjukaste i vår familj: Neo. Hans mage har dem mjukaste, lenaste päls man kan tänka sig.Vidare är det ju Mors Dag här i USA idag och eftersom Johan flög till Aten med jobbet igår så blev det varken dyrbara juveler, blommor eller tårta på sängen dagen till ära, så jag bestämde mig för att gratulera mig själv genom att låta andra sköta matlagningen åt mig idag. Eller, jag gjorde min egen frukost, men att rosta ett par mackor var inte särskilt jobbigt, så det gjorde jag gärna. Lunchen blev lite konstig, Cola Zero och Sourpatch Kids på bion (vi såg Thor) samt en glass på ColdStone Creamery.
En tidig middag hämtade jag hos kinesen så det behövde jag inte heller laga till, bara hämta så var det fixat. LillRåttis visade sig vara väldigt förtjust i ris, som ni kan se på bilden nedan:LillRåttis har utvecklat smak för alla möjliga maträtter förutom bacon sedan han kom hit, så hans svenska familj kommer nog ha det lite lättare med mathållningen när han kommer tillbaka från sin Floridasemester.

4 kommentarer:

Jenni sa...

Det är bara roligt att se hur uteplatsen tar sig! Så fortsätt med bilder, det är kul!

Desiree sa...

Nu är det inte långt kvar tills ni kan plaska i poolen. Ser kanonfint ut. Det kommer bli hur bra som helst. Helt rätt att ta tag i sitt eget firande av morsdag.
Kram!

Anonym sa...

Åh, så fin uteplatsen ser ut :-)
Lillråttis är verkligen "out and about"....

Sarahs sanningar sa...

Åh så skönt! Mikael brukar buttert muttra något om att det inte blir något bacon kvar när han står och steker och Råttis svansar runt stekpannan och knycker åt sig vad han kan.
Kram Sarah