2011-07-11

Äntligen hemma

Efter en lång hemresa är vi äntligen hemma igen.
Tyvärr är inte våra väskor på samma ställe som vi, utan väntas kanske någon gång under dagen. Vi får se.

Det blir lite besvärligt när man har packat ner närapå allt man äger och har i sin väska och den inte behagar komma. Ingen deo! Man får leta långt in i skåpens gömmor för att leta reda på en som man egentligen inte gillar men som man inte kastat. Ingen hårmousse! Hittar en gammal hårspray där det skvalpar lite i bottnen, den får duga! Hittar också en miniflaska med linsvätska och en extra linsburk i skåpet. Som tur är har jag mina glasögon i mitt handbagage så när ögonen var grusiga igår kväll kunde jag byta ut linser mot glasögon utan problem.
Vi höll oss vakna ända till halv elva, sen var jag så trött att jag mådde fysiskt illa. Vaknade trots detta redan innan klockan fyra imorse och har inte sovit sedan dess. Illa.

Nåväl. Jag och Elias ska strax åka till Costco och storhandla, av naturliga skäl ekar det tomt i kylen.

Jag har dryga tvåhundra foton som ska laddas upp från kameran, ni får se när jag orkat igenom det projektet. Som tur är har jag rensat i kameran allteftersom, annars hade jag nog haft över femhundra foton att ta reda på!

Mer om vår Sverigeresa kommer snart på en dator nära dig.

5 kommentarer:

mallan sa...

Hoppas väskorna kommer snart!

Ser fram emot bilder o inlägg :-)

Kram!

Saltistjejen sa...

VÄLKOMNA tillbaka HEM!!! Det suger när ens packning inte kommer, men så länge man åker HEM är det enklare tycker jag. Värre om packningen kommer bort när man landar på semesterorten eller så... Hoppas ni snart får väskorna iallafall!
Och kul ska det bli att se hur ni haft det (i bilder)!
Själva åker vi ju om mindre än två veckor!!! jehooo!
KRAM!

KARLAVAGNEN sa...

Gott att ni kom hem igen! Fast trist, lite grand för om några veckor åker jag till Sverige. Hade varit kul att träffas. Oh well next time!

Välkomna hem!

Desiree sa...

Välkomna hem och hoppas att väskorna dyker upp pronto!

Anna's kitchen sa...

Välkomna hem! Ser fram emot foton när du orkar.
Håller tummarna att väskorna snart är på plats. Antar att killarna ser fram emot ett dopp i poolen!

Kram