2011-08-01

Här var det dramatiskt minsann

Nu i eftermiddags drog ett åskoväder rak över oss och det åskade och blixtrade så det stod härliga till. Vi såg en bländande blixt och genast kom dånet av åskan.
Det visade sig att deet slagit ned i grannhuset och blixten hade slagit ut deras alarm. Det tjöt så vi hörde det ända in till oss. Grannfrun kom in med sina två småtjejer så de kunde få vara inne hos oss en stund medan den tillkallade elektrikern kunde göra sitt jobb i fred. Vi tittade på filmen om Tigger och ungarna ville inte gå hem när mamman kom och skulle hämta dem! Vid närmare undersökning upptäckte vi att blixten även slagit ut vår vardagsrumsTV, så nu har vi två trasiga TV-apparater stående i vardagsrummet. Typiskt!

Vad ska vi göra nu? Prata med varann??! Oj, oj.

4 kommentarer:

Dosiss sa...

Spela kort? Det gjorde vi igâr;) Skämt âsido, det är läbbigt när ovädren drar över sâdâr.

Anonym sa...

Man kan alltid lita på Nalle Phu!
Kram Sarah

SweFlo sa...

Ja fy sjutton! Blixten slog ner i vårt hus för 5-6 år sedan. Det var då vi installerade surge protectors på TVn och alla attiraljer och datorerna. Vi har haft ett nära blixtnedslag till efter det (dock inte direkt i vårt hus), och ALLA surge protectors dog. Men inte TVn och det andra... Så om ni inte har det, skaffa det BUMS! Nödvändigt ont här i Florida for sure... Hoppas att det fixar sig med underhållningen!

Josefina sa...

vad mysigt ... eller läskigt ... äh, funkar inte tv:n finns ju datorn. ;) kram.