2011-08-15

Tretton år minsann

Idag är det min och Johans bröllopsdag.För tretton år sen gifte vi oss i Sveriges äldsta träkyrka (byggd på 1200-talet), Granhults kyrka i Småland.

Bilden lånad från http://www.granhultskyrka.org/
Vi har varit med om mycket på de här tretton åren. Vi har köpt och sålt en lägenhet och tre hus, hyrt två hus och nu slutligen köpt det här huset. Vi har två rödhåriga barn, två katter, två bilar och en pool. Av de tretton åren har vi bott fem och ett halvt år i Sverige och sju och ett halvt år utomlands (två och ett halvt i England, fem år här i Florida).
Båda killarna har snart bott länge tid utomlands än i Sverige.

Vi har också "hunnit med" ett år av sjukdom, nästan hela 2010 försvann för mig när jag fick cancer.

Jag hoppas att vi får många, många fler år tillsammans och att vi alltid kommer att älska varandra lika mycket som vi gör nu.

Foto: Zandra Erikshed

12 kommentarer:

SweFlo sa...

Grattis! Och den sista bilden är verkligen fin! :-)

Fourmum sa...

Grattis!

mallan sa...

Grattis!

Vilket fantastisk fint kort på er två! Så mycket kärlek!

Anne sa...

Jättefin bild på er två, så mycket värme och äkthet i den bilden. Vad fint du skriver. Vet ni bott i England men trodde det var en kort tid, 2.5 år är ju rätt långt. Tänk att killarna snart bott längre utomlands än i Sverige. Hur tycker du de utvecklats av USA-åren, är de mest amerikaner numera eller tycker du att mycket svenskhet finns kvar (eller hur jag nu ska uttrycka mig). Jag antar att USA är mer och mer hemma för dem medan Sverige är "därborta", USA mer och mer deras land medan Sverige är nåt man besöker.

Anonym sa...

Grattis...Underbar bild...säger så mkt....Maria/änglamamman

Sarahs sanningar sa...

Älskar er! Det känns som det var nästan nyss nu gifte er, fast det är ju klart, jag har för all del hunnit med en del jag med... Vi ses snart, kramar från Stockholm

Desiree sa...

Stort grattis på bröllopsdagen och hoppas ni får en kanonfin dag. Jag måste säga att kortet på dig och Johan var superfint. Man blir alldeles varm i hjärtat av att se på det. Ni har varit med om mycket och jag är så innerligt glad att det gick bra och du fick bli frisk. Livets stig är fantatsik även om den är svår att gå på bitvis.
Stort grattis igen och ha en finfin bröllopsdag.
Kram!

Anonym sa...

Stort grattis till dessa tretton år! Och vilken underbar bild på er :-)

Paula sa...

Grattis!

Dosiss sa...

Fin bild pâ er bâda och grattis till er tvâsamhet som kommer att fortsätta tills era barn blir grâhâriga;)

Renathe Schneider sa...

Grattis i efterskott!

AnnaA sa...

Fint! Jag sitter här med tårar i ögonen... Det är underbart att ha någon som känner alla ens brister och styrkor och älskar en totalt. :)