2011-09-29

En ödmjuk förfrågan

Vänner,

De allra flesta av er vet redan att jag var väldigt sjuk förra året. För dig som är ny här och inte har "läst ikapp" kan jag berätta att jag blev diagnosticerad med Lymphoma stage 4, dvs cancer som fanns i all min benmärg.

Efter många cellgiftsbehandlingar och operationer är jag nu i "remission", dvs cancern är borta men jag går på regelbundna kontroller och blir inte friskförklarad på riktigt förrän efter átt det gått fem år utan att cancern har visat sitt fula tryne.

I oktober och november arrangerar Leukemia & Lymphoma Society "Light the Night Walk", där man samlar in pengar för att stödja forskningen i kampen mot blodcancer.
Johan och jag har bestämt att vi ska stödja detta och vi kommer gå i West Palm Beach den 4 november. Vi har själva redan donerat 100 dollar och Johans jobb kommer att matcha med lika mycket. Om du känner att du också vill donera pengar till detta behjärtansvärda ändamål, så kan du göra det här.

Så här gör du:

På sidan, en liten bit ner under bilden ser du knappen "Donate". När du trycker på den kommer du till en sida där du kan söka efter den person eller det team som du vill donera genom.

Skriv in Sunnyswede i rutan för teamnamn och tryck search. "Mitt" team kommer upp och du trycker på Donate-knappen.
(När jag gör det får jag upp en liten blank ruta som jag inte vet varför den kommer. När jag klickar bort den kommer det "riktiga" fönstret upp)

Här fyller du i ditt namn och dina adressuppifter samt hur mycket du vill donera (Obs! I US-dollar!). När allt är ifyllt trycker du på Donate Now och allt är klrt. Du kommer få ett e-mail medbekräftelse på din donation från Leukemia & Lymphoma Society. Jag och alla andra som är eller har varit sjuka i blodcancer, är oändligt tacksamma för ditt bidrag!

Tillsammans kan vi hjälpas åt att stödja forskningen kring blodcancer!

Tack.

5 kommentarer:

Annika sa...

Victoria!!
Light the night har vi gjort varje år i många år, utom i fjol. Det är verkligen ett stöd till leukemi och lymphomcancer.
Det brukar vara trevligt att gå rundan också!!
KRAM!!!

Josefina sa...

Ska kolla in sidan! :) Självklart vill jag donera. Kram.

Josefina sa...

vic, vi sätter in pengar i eftermiddag/kväll! vill ha lite hjälp av mannen. kram!

Desiree sa...

Jag är så glad för din skull att du får gå som en vinnare och sann kämpe på Light the night. Jag bifogar mer än gärna mitt stöd och en slant till kampen mot cancer.
Kram!

Anonym sa...

jag har colon-cancer,och anser att cancer är cancer,det finns ingen skala på vad som är värst eller mindre värre.Självklart skall alla barn som "drabbas" ha en egen gräddfil till att få en chans att forma sin egen framtid , De ni gör är beundransvärt,saknar ord för er hängivenhet och engagemant.Söker ni fonder kolla ILCO.nu,som är sponsrad utav medlemmar och barncancer-fonden i Sverige,min erfarenhet är att dom har inga gränser ,men ett klart mål..Låt barnen LEVA. SKRIV..RING...MAILA.. ju fler vi är,destu bättre josef masler josefmasler@hotmail.com +46738768761 cancer har inga gränser o inte vi heller