2011-11-14

Light the Night Walk

I lördags kväll gick Johan och jag "Light the Night Walk", där man samlar in pengar för att stödja forskningen kring leukemi och lymfom. Vi var riktigt många som gick, fast det var inte så långt som jag trodde att det skulle vara. Det var mest en symbolisk promenad på kanske högst en kilometer, men alla var på gott humör och de som hade samlat in en viss summa pengar fick en lysande ballong. En "supporter" fick en röd ballong och vi som var "survivors" fick en vit. Många hade med sig sina barn och hundar, så det var skratt och spring överallt.

Eftersom Johan hade varit med Elias på schackturnering hela dagen så var han trött när han kom hem, så vi var inte med på hela ceremonin. Vi kom dit när marschen skulle börja och åkte hem när den var slut. Det var precis lagom!

Här ser ni två glada som har gått ungefär hälften av promenaden:


Tack ni som var med och sponsrade oss!

6 kommentarer:

Sarahs sanningar sa...

Kram på er!

Desiree sa...

Vilket jättefint foto på er två. Ni ser så glada och lyckliga ut och det ska ni vara. Jag är så glad för eran skull att ni tagit er igenom allt och får fira livet.
Stor kram!

Anonym sa...

Ja, vilket fint par :-)

Annika sa...

Light the night är verkligen bra. Likaså är Relay for Life, som vi kör varje år. Det skulle du nog gilla. Det är cancerfondens stora jippo, och jag tror vi varit med i tio år. Kolla när de har det hos er.
Ni är verkligen ett så FINT par!!

Josefina sa...

Ni är så fina på bilden! <3

mallan sa...

Vilken fin bild på er! <3