2011-12-03

Fixade naglarna igår

Det tog två timmar! Phu. Vi tog bort akrylnaglarna och jisses vad naglarna var tunna och eländiga under. Men med lite omvårdnad blev de gladare. Jag tog gel denna gången och det blev väldigt stor skillnad från tidigare. Efter stor vånda bestämde jag mig för att ta färgat nagellack och det här är resultatet:
Bronsaktigt med glitter.
Ooooooh, fancy.- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Oj snyggt! Passar till juletiderna nu tycker jag!
Du får jag fråga vad är gel egentligen?? och vad är skillnaden mellan akryl och gel om du kan svara lite sådär generellt bara?
Kram!!

Anonym sa...

Snyggt! Men vad betyder gel i detta sammanhang? Är det lösnaglar av gelé ...?
/Okunnig lillasyster med skitnaglar!

Ulrika sa...

Gelenaglar är mycket bättre än akryl för dina egna naglar. Vad jag förstår så slipar de ner ens egna naglar först när de sätter på akryl.. ugh.. gele sätter de bara på rakt över. Det håller himla bra också och är enkelt att laga om det nu skulle behövas.

Victoria sa...

Saltis: Alltså, jag trodde i min enfald att jag HADE gelnaglar, för de har någon sorts puder och så doppar de sin pensel i något blött (typ aceton eller nåt) och sen när de sätter penseln i pudret så blir det som en gelklump, som de sen penslar ut på nageln och formar. Men si det var icke gel utan det är akryl. Gelnaglar är när de har som ett extra lager(gel dårå) först på nageln, ungefär som ett lite tjockare lack och sen tre lager nagellack och sist överlacket. Nageln blir inte hård eller tjock utan det ser ut precis som vanligt, dvs mina naglar är som bebisnaglar, tunna och böjliga. Jag hatar dem!
Kram! ;o)

Lillsiss: Nä, detär bara något de penslar på nageln innan de lägger på lacket. Vet inte vad det egentligen ska vara bra för, kanske håller lacker längre?!

Ulrika: Nja, slipar ner och slipar ner... De filar lite så ytan blir liksom ruggad, då tror jag det fäster bättre.

KARLAVAGNEN sa...

Mycket snyggt. Å gel är bra mycket bekvämare och känns naturligare än akryl.

Josefina sa...

Jättejättesnyggt. :)