2012-04-17

Förberedelser inför nästa bokklubbsmöte

Jag har just läst klart boken "Vredens Tid" av Stefan Tegenfalk och jag skriver ned mina tankar om boken och svarar på de frågor som kommer tas upp på mötet. Så har jag inte gjort inför de tidigare mötena vi har haft och har alltid känt mig både dåligt förberedd och dåligt påläst på författare och bok, även om jag läst boken.
Nu ska det bli bättre ordning!- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Josse sa...

Ibland är det väldigt skönt med struktur och kontroll. Jag är också en sån som måste skriva ner för att minnas/komma ihåg vad jag ska säga. :)

franziengland sa...

Vad kul att ni är så strukturerade! Jag är med i en multikulturell bokklubb på vår internationella skola nu. Det är jättekul. Skulle aldrig hunnit med det när jag jobbade hemma. Önskar dock att våra diskussioner inte var fullt så flytande här, utan hade någon som styrde upp med lite frågor. Har ni samma frågor till varje bok?

Victoria sa...

Josse: Ja, annars är det så lätt att glömma npgot snillrikt som man skulle säga och så kommer man på det när det är för sent. Typ i bilen på väg hem... :o)

Franziengland: Vi har samma frågor till varje möte, så man kan förbereda sig och tillochmed ha frågorna i bakhuvudet medan man läser boken. Faktiskt väldigt bra.
Vi har också så att den vi är hos har kollat upp lite bakgrundsinfo om författaren, alltid kul att få lite mer "kött på benen", kanske få tips om andra böcker han/hon skrivit osv.