2012-05-18

Dagen idag

Dagen började kvart i fem eftersom Isak skulle skjutsas till skolan. Det var en dagstur till Disney's Magic Kingdom som stod på programmet och att komma undan en hel dags lektioner var det värt även om valet av park kanske var tveksamt för barn i den åldern (7:e klassare).

Eftersom vi skulle få fint Sverigebesök (Johans yngste bror med familj) och de uttryckt önskan att besöka just Disney, hade vi sedan länge bestämt att även vi skulle åka upp just denna helg. Därför hämtade jag Elias i skolan efter lunch och åkte upp till Orlando. Johan stannade kvar och åkte ner till Miami för att hämta våra besökare.
Eftersom resan varit lång och jobbig var de stackarna så trötta att det bestämdes att de skulle stanna hemma i vårt hus över natten och sen komma upp till oss imorgon.

Elias och jag kom hit upp till hotellet utan problem och efter att ha installerat oss och bestämt vem som ska sova var, åkte vi och hämtade upp Isak utanför Magic Kingdom och även detta gick helt smärtfritt, dels tack vare vår trogna GPS samt att jag hade mål i mun och frågade ordentligt när vi körde in på området. Så istället för att betala fjorton dollar för parkering körde vi till en separat parkering för "guest pick-up" alldeles gratis!

När vi kom tillbaka till hotellet (återigen; tack, tack lilla GPSen!) beställde vi pizza.
Nu öser regnet ner men jag kan sitta på balkongen utan att bli blöt.
Jag hoppas att det bli uppehåll imorgon, det är trist att gå på nöjespark i hällande regn!


Det syns inte, men det regnar ordentligt. Det är moskitonät på balkongerna, så man kan sitta ute utan att bli uppäten.

- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

Desiree sa...

Hoppas ni får en toppenvistelse med ert besök i Magic Kingdom. Det finns ju mycket kul där för både stora som små. Hoppas att regnet upphör. Ha det riktigt kul.
Kram!