2012-05-07

På söndagsbio (Avengers 3D)

Igår var vi på bio nere i Boca, en nyöppnad historia som var sjukt flådig. Sköna stolar med tillhörande litet bord där man kunde ställa sin mat. Jo, för man fick både äta och dricka både det ena och det andra där inne. Hade man dessutom köpt lyxplatser fick man servitör som kom med grejorna man ville äta och man kunde dessutom fälla ryggstödet bakåt och få upp ett fotstöd så det närapå blev en säng eftersom kudde och filt även ingick (praktiskt om filmen var trist...).
Vi hade köpt de lite billigare biljetterna men det ska vi inte göra igen. Man satt lite väl nära bioduken för att det skulle vara riktigt bra, så det är värt pengarna att ta de dyrare sätena. Johan och jag ska ta en datenight där så fort det kommer en film vi vill se!

På väg tillbaka till bion tog jag ett foto, det är verkligen väldigt fint här!- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Wow vilken lyxbiograf!! :-)
Hur var filmen då? Var den så fantastisk som alla säger???

Josse sa...

en sån bio skulle jag kunna tänka mig att gå på ... det ser verkligen exotiskt ut!

Victoria sa...

Saltis: jodåvars, den var klart sevärd om man gillar den typen av film (vilket vi gör). Den var spännande och stundtals riktigt rolig så jag kan rekommendera den!

Josse: det var en riktig "helupplevelse" med sköna stora fåtöljer med bord och att man kunde ta med sig sin sallad, quesadillas eller vad man nu ville äta och sin öl eller sitt glas vin också!
Det är mycket vackert nere i Boca Ratons centrum, många fina affärer, konsthallar och restauranger.