2012-06-01

BÄST och PEST

Bäst: Johan är hemma, det är fredag kväll och jag ska snart sova. Imorgon ska vi gå på bio, än så länge oklart vilken. På måndag kommer den nya kompressorn till AC:n och då kan vi äntligen sova uppe i våra sängar igen utan att dö av svett.

Pest: Det har pissat ner hela dagen så jag har inte ens varit till brevlådan. Våra gäster har åkt hem och det är tomt och tyst i huset. Vi har gjort polisanmälan mot snubben som lurat oss på $3000, men jag har ingen förhoppning om att vi kommer se röken av de pengarna igen. Skit också!


- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

Desiree sa...

Usch vad trist med killen som lurade er. Helt rätt att polisanmäla honom. Jag hoppas att det finns en liten chans att ni får pengarna tillbaka. Hoppas också att AC:n snart är på plats så att ni kan få sova i era sängar. Jag hoppas ni får en trevlig filmupplevelse imorgon.
Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Trist med oärliga människor. Detta har jag helt missat. Men bra att ni har polisanmält honom åtminstone!

Madeleine sa...

Fy farao för oärliga personer..
Min Ken vart också utsatt för fiffleri för ett tag sedan, då någon annan lämnat in uppgifter om hans skatt. Kan säga att det tog lång tid innan han fick sina skattepengar tillbaka då det skulle vändas på alla papper och gå igenom flra gånger.

Trevlig blogg förresten med många intressanta inlägg.

Josefina sa...

Bra att det finns ett Bäst också. Pest kan man ju klara sig utan. Kram.