2012-09-14

Galleri Fredag

Så var det dags för ännu en fredag med tillhörande foton. Dagens ämne är vardag och det har vi mycket av här hos oss, kan jag meddela. Just idag är det så mycket vardag att hälften hade räckt.
Nåväl. Här är min vardag så här långt:
Klockan är halv sju och varenda vettig människa ligger i sin sköna säng och trynar fortfarande men vi, vi är ute på morgonpromenad, hej och hå!Dags att dra igång dagens första tvätt och tömma tumlaren.Tittar snett på disken när jag passerar den men där får den ligga och sura ett tag till!Och så ska det strykas. Jag tittar på inspelade avsnitt av "Major Crimes", "Copper", "Warehouse 13" och annat som jag missat under veckan som gått.Funderar på vad vi ska äta till lunch. Som vanligt är kylskåpet fullt men det finns inget att äta. Konstigt.Sådan är min vardag här i Florida. I helgen blir det bättre för ikväll åker vi till Orlando!

Trevlig helg!

- Posted using BlogPress from my iPhone

10 kommentarer:

Desiree sa...

Det var tidiga morgonpromenader. Är du ute på egen hand och kör PW eller följer du med killarna till skolbussen och vinkar av dem? Jag tycker det är jobbigt att ge sig ut innan det ens ljusnat ute. Blev lite chockad imorse då vi landade i Amsterdam och jag insåg att det var mörkt mycket längre på morgonen här redan än i Alabama.
Hi hi kan känna igen det där med att ha hela kylen full men ändå inte kunna komma på vad man ska äta.
Kram och trevlig helg

Victoria sa...

Nej, det är bara Johan och jag som är ute, killarna ligger hemma och sover så här dags. Skolbussen går inte förrän tjugo i nio, så går inte upp förrän strax efter halv åtta.
Hur jobbigt det än är att gå upp tidigt så är det dels skönt att ha prommisen avklarad och dels är det fortfarande relativt svalt vid det dagset.

Cecilia sa...

Det där ser delvis ut som min vardag tycker jag.Åtminstone då det gäller hushållssysslorna.Skulle önska att jag promenerade bland palmerna en tidig vardagsmorgon :-)
Hoppas att ni får en trevlig helg i Orlando!!
Kram/Cecilia

Anonym sa...

Jag beundrar dig som orkar upp tidigt på morgonen och ut och gå!

Har också den där kylskåpsproblematiken...=) /Penny

Marianne sa...

Hahahaha, har du också ett sånt kylskåp? Det måste vara något fel på dem, man kanske borde köpa ett nytt?

Själv måste jag äta och dricka kaffe innan jag kan ge mig ut i spåret, men så plågas vi inte direkt av hetta under dagarna här. Luftfuktighet har vi så det räcker däremot, i alla fall i dag. Det är så fuktigt så att det blir alldeles blött.

Ha så skoj i Orlando!

Kram!

Erica Pettersson sa...

Vad roligt att få se bilder från din vardag! Att prova bo i USA har länge varit min dröm, så jag gillar verkligen sådana här inlägg :D

Hoppas du får en bra helg!
MVH /Erica Pettersson

Anne sa...

Apropå tv, du nämnde du kollar lite när du stryker. Om du inte sett serien Homeland kan den varmt rekommenderas. Första säsongen gick tydligen i fjol (12avsnitt), jag såg aldrig då men betar av dvd-boxen nu och ska hinna ikapp tills nya säsongen börjar. Jag TROR att just du kanske skulle gilla den här serien... Kanske jag har helt fel men tror du skulle tycka om den.
Major Crimes tittar jag också på, helt ok men jag saknar Brenda (minns du sa samma sak tidigare).

Josefina sa...

BRA gjort med morgonpromenad! Tänk att få promenera bland palmer ... Smart också att gå innan den värsta värmen kommer. Kram.

Annika sa...

DET var minsann tidig morgonprommis, må jag säga!!!
Jag är uppe då, men går ut vid 7:15 eller så.
ja, din vardag är rätt lik min. OCH jag har också ett sånt där mystiskt kylskåp :-)
Kram!!

Channal sa...

Vardagen rullar på...
Ha en fin helg i Orlando!
KRAM anna