2012-09-19

Helgen i bilder (och så lite text förstås)

Hastigt och lustigt bestämde vi oss att vi skulle åka upp till Orlando och göra Universal Studios osäkert över helgen. Som tur är har vi rara vänner som kan ställa upp på kort varsel och vara kattvakter!

Jag tror att vi fick åkt alla åkturer som vi ville åka på lördagen och söndagen eftersom köerna inte var så galet långa. Måndagen blev lite bonus eftersom killarna var lediga från skolan så vi var där ett par timmar, åt lunch och sen bar det av hemåt igen. Det är så skönt att vi inte har längre än tre timmars bilresa till Orlando, det funkar ju faktiskt att åka över en helg!

Vi pratade om hur det var när vi var små, DisneyWorld var bara något man såg på TV ibland, vi var övertygade om att dit skulle vi aldrig komma! Nu har vi varit där så många gånger att vi nästan tröttnat på det... Konstigt hur det kan bli! Det blev alltså inget Disney den här turen, vi körde Universal för hela slanten, vi såg deras ljus- och vattenshow på lördagskvällen och det var fint och häftigt. Vi gjorde också slag i saken och gick och såg Blue Man Group, det har vi sagt varenda gång vi varit däruppe de senaste åren men aldrig kommit till skott.
Föreställningen var väldigt rolig och de är mycket skickliga slagverkare. Det var en hel del publikmedverkan, ett par personer togs till exempel upp på scenen och fick vara med vilket var mycket uppskattat, speciellt för deras familjer/vänner som satt i säkerhet bland publiken.
Om ni åker till Orlando kan jag verkligen rekommendera att ni går på den föreställningen!

Killarna åkte som vanligt de allra värsta åkturerna medan jag stod bredvid i vanlig ordning.
Jag nöjde mig med Minion Mayhem och Men in Black - precis lagom läskigt för mig!

Här kommer ett collage på en del av de bilder jag tog under helgen:

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vilken härlig helg!!!!!!!
:-)

Victoria sa...

Saltis: Ja, vi hade faktiskt jättekul!:o)

Anonym sa...

Fast Morgan freeman är inte död, det var bara ett internet hoax......tur va??

Desiree sa...

Nice :-)
Alltid trevligt att komma iväg på något roligt.
Kram!

Victoria sa...

Anonym: Vad bra att det bara var lur, men man undrar varför folk hittar på sånt?! Det är ju superdumt! Hursomhelst så ändrade jag texten, tack för infon!

Desiree: Eller hur! Det räcker med ett par dagar ibland, och se något annat än de egna väggarna... Kram!