2012-09-10

Jaha. Då "kan man zumba" också då.

Nej, inte riktigt, men jag kan väl konstatera att det inte var särskilt svårt, även om jag emellanåt hade lite svårt att skilja på höger, vänster, fram å tebax, men förutom det gick det som på räls.

Vi var hela ÅTTA deltagare, samtliga (förutom undertecknad och ledartjejen) var en god bit över de sextio... Så det var inte sådär jättemycket tjo och tjim kan man väl säga.. Hrm.

Men trots detta, eller kanske tack vare, så följde jag med duktigt i de flesta rörelserna och stegen, sprang inte in i väggen, klev inte på någons fötter eller satte fingret i någons öga. Succé med andra ord.

Tyvärr leder inte hon förmiddagspasset på onsdagar som jag också siktat in mig på, men det kan väl vara roligt att se hur olika ledarna är.

Och så var det ju det här med speglarna. En hel jävla vägg med speglar alltså, och där skulle man stå och trampa hitådit och skaka sina maraccas och rulla på höfterna tills jag trodde jag skulle gänga av överkroppen. Men - man är ju riktigt, riktigt listig ibland. Jag ställde mig precis bakom ledaren, mitt i rummet. Följaktligen skymde hon min spegelbild så när jag tittade i spegeln såg jag henne! HA! Listig som en räv.

Det enda som var ett aber var att skorna var lite för små eller också har fötterna växt (eller båda delarna), det gjorde duktigt ont i bägge stortårna, ni vet sådär som när man har lite för långa naglar och de går emot inne i skon?! Aj. Som. Fan.
Jag ska rota runt i garaget, Johan säger att jag har ett par dojjor där som skulle kunna funka, vi får väl se.

Nåväl. Så nu vet ni var jag håller hus varje måndag- och onsdagförmiddag ett par veckor framöver.
Frid.

9 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Tufft gjort av dig. Jag som är en riktig gammal gymparåtta - gick alla möjliga pass en gång i tiden - har inte vågat mig på zumba, kör bara spinning nuförtiden.

Kramar från Madrid

Marianne sa...

Kul! Jag har inte vågat prova på det där än, fast alla säger att det är jättekul. Vi får se, sen kanske. : )

Kram!

Victoria sa...

Eastcoastmom: Jag var rätt nervös innan, tänkte att där är väl bara trådsmala små proffs som har gjort det där tusen gånger och der skulle bara vara jag där med två vänsterfötter... Men det gick superbra! Kram!

Marianne: Testa det! Det är riktigt kul! Kram!

Desiree sa...

Kul att du testa zumba. Det tycker jag är kul träningsform även om jag inte är så bra på vares sig rytm eller dans kordination. Det är en jättepoppis träningsform som väldigt många gillar.Jag önskar bara att jag vore bättre på att dansa för då skulle det bli ännu roligare.
KRam!

Taina sa...

Zumba är riktigt kul! Har nu "zumbat" i snart 2 år och det blir bara roligare och roligare. Vi har en del deltagare som är drygt 60 och jag tycker de tjoar mest av alla!

Zumba på du!

Annika sa...

Zumba har jag aldrig testat.
Men jag kan tro att det är KUL!
Jag har bara fått för mig att jag är för stel.
Jag kan inte skaka på axlar och höfter och sånt.
HAHA.
Men i flera ÅR har jag tänkt att jag SKA pröva.
Kram!

Josefina sa...

Va' duktig du är! Nu blev jag inspirerad! :)) Kram.

anna sa...

Min dotter som är 9 dansar zumba på mitt gym, själv känner jag mig mera bekväm i gymet. Jag tycker det ser så svårt ut. Modigt att du vågade prova och vad roligt att du tyckte om det. Kanonbra motion!

Millan sa...

Ja zumba ar ju jatteskoj!! Ett bra satt att konditionstrana pa som ju samtidigt ar sa roligt. Den dar timmen brukar flyga forbi.