2012-09-06

Koko?

Är det någon mer här som pratar med sin smutstvätt förutom undertecknad?

Fann mig nyss i ett "samtal" med en hög röd/oranga tröjor och skjortor som låg i en sur hög och skulle ha blivit tvättad först idag, men så ändrade jag mig och tog en hög med brun/beige/gröna byxor istället. Byxorna KAN ha gjort fula miner åt tröjorna när de trängde sig före, men jag kan inte svära på det.
Hursomhelst stod jag där en stund där i tvättstugan och försäkrade på heder och samvete att tröj- och skjorthögen skulle komma näst i tur. "-Jag lovar, det är strax eran tur! Jag vet att ni väntat, men det kändes viktigare med byxor just nu. "

Fortsätter det så här får ni ringa männen med vita skjortor som får placera mig på lämpligt hem för folk med vanföreställningar och hallucinationer (eh? Det kanske är samma sak?).

Nå, i alla fall.

Nu ska här vikas rena underkläder och jag ska försöka att inte småprata med dem. Men jag kan inte lova säkert att vi inte byter ett par ord om vädret.

Ajö.

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

Pettas sa...

:), låter väldigt normalt det där. Själv brukar jag prata med både saxar och knivar, golvklinkers och en hel del till.

Trevlig blogg! Kanske jag har sagt det förut

Karin

Cecilia sa...

Jag är ganska så bra på att mummla och småprata med tvättkorgen som jag ständigt brottas med och försöker få tom.Men det kan jag lika gärna ge upp.Sen händer det ju mellanåt att jag mummlar någonting till ett par byxor och undrar om de kommer att färga av sig eller inte....
Så du är absolut inte ensam :-)

Kram/Cecilia

Sarahs sanningar sa...

På tal om tvätt brukar jag försöka prata förstånd med insekter som förirrat sig in i tvättstugan. -Men snälla lilla nyckelpigan, vad gör du här?!, och så vidare.

För ett tag sedan när jag kom in i tvättstugan stod en enorm spindel mitt på golvet och glodde på mig! Och glo kunde den för den var stor som en Folkvagnsbuss! Mellan ögonen!! Nästan. Iallafall hör jag mig själv läggs av ett riktigt rovdjursmorr mot det arma krypet som en stunds vild jakt senare var mos...
Kram

Anonym sa...

Hahaha jag pratar alltid med mig själv, en ful vana jag har =)

Anna Stouvenel sa...

Nähä dâ, du är fullt normal. Jag gâr just nu omkring och försöker locka fram mina svarta yogabyxor.

Marianne sa...

Hahahaha, jo fortsätt prata med tvätten, det blir roligare för oss på det viset! Jag ska inte helt svära mig fri från företeelsen, själv, för övrigt ...

Kram!

Annika sa...

DET kanske har hänt.
OCh då har jag npg svurit åt den, haha!!!
Kram!