2012-10-21

Den killen, alltså!

Vi var i Orlando i helgen och var på Universal Studios Halloween Horror Nights. Det var kul och spännande, de har bland annat otäcka hus man går in i och där är det typ strösslat med blodiga kroppsdelar, höga läskiga ljud och så framför allt en massa utspökade mäniskor som hoppar fram bakom varenda hörn och skrämmer skiten ur en.

Nåväl. Det var inte det jag skulle berätta. Vi var i parken i går också, på dagen, och åkte lite grejor som inte hade varit öppna på kvällen före. När det började bli dags att åka tillbaka till hotellet så säger Isak att han skulle behöva lite råd av mig för han ville köpa en sak.

Så säger han (och håll i er nu) att han vill köpa en present till tjejen han är förtjust i! De gick i samma skola förra året, nu har hon bytt till en annan som är mer inriktad på konst och musik, hon är tydligen väldigt duktig på att rita. De skickar massor av meddelanden på telefonen till varandra, jag pratar flera tusen i månaden som går fram och tillbaka mellan dem!

Vi har föreslagit att han ska bjuda henne på bio och det verkar som om det kommer bli av nästa vecka om de kan hitta en film alla är nöjda med (hon, Isak, hennes föräldrar och vi...) och då ville han ge henne en present - matchande halsband till honom och henne! Alltså, jag höll på att börja lipa så rörd blev jag och glad över att han hittar på en sån gullig grej alldeles själv. Jag blev också så himla stolt över honom så jag höll på att spricka av mallighet!

Vi letade runt på de olika shoparna inne på Universal och hittade till slut något som han gillade, det var två halsband som hade varsitt yin- och yang-märke på, och såklart passade de ihop när man förde dem samman. Så gulligt!

Jag har berömt honom flera gånger att han kommit på en sån fin grej och han blir så gulligt rosig om kinderna varje gång.

Vår fina, fina kille.

Ska samtidigt be att få tacka för alla fina och rara meddelanden per e-post och på FB idag på min födelsedag! Tack, ni gulliga människor!!

7 kommentarer:

Malin sa...

Åh så gulligt och fint!!!!!

Malin sa...

Och grattis på födelsedagen :)

Desiree sa...

Ååååh man blir alldeles rörd och varm i hjärtat av att läsa detta. Så gulligt och fint. Den här tjejen kommer garanterat bli väldigt väldigt glad. Det är ju ändå något väldigt speciellt med den där första kärleken. Du har en jättefin kille och ska verkligen vara stolt över honom.
Kraaam!

Josse sa...

Underbart, vilken urgullig son du har! Lyckos tjejen!

Saltistjejen sa...

Men åååååå så fint!! ja du har fantastiska killar Vic!!!!! och du, ta åt dig en stor del av det själv också. Fina förebilder i dig och J!
:-)
KRAM och nu är jag supernyfiken på den söta donnan också! :-)

Lisa sa...

Grattis pa födelsedagen! Vilken fin son du har! Sa gulligt...blir alldeles rörd!
Kram, Lisa

Josefina sa...

Tittar in och önskar trevlig helg + kram!