2012-10-30

Före - efter

Isak ville färga håret svart inför Halloween så det var bara att lyda. Dumt nog tog jag ingen riktig före-bild, men så här ser han ut i vanliga fall:
Och så här ser han ut nu, precis efter färgningen.Måste erkänna att jag tycker han är mycket finare i sin naturliga hårfärg, men är det Halloween så är det.

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Desiree sa...

Det där blev stor skillnad. Jag håller med dig att han är finare i sin vanliga hårfärg men det kan ju alltid vara kul och spännande att prova något nytt ibland. Har han tänkt ha det svara tills hans vanliga färg växer tillbaka eller var detta bara en toning som kommer gå bort efter x antal tvättar?
Kram!

Victoria sa...

Det här är en "riktig" färgning som sitter i ordentligt, han ville ha det så. Jag får väl vänja mig antar jag... Kram!

Victoria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Musikanta sa...

Hårmodet växlar vet jag - även för killar. Har ett barnbarn (22 år) med samma underbara färg på håret som din Isak. Han färgade också hår sitt korpsvart, men nu har han återtagit sin naturliga färg och jag blev jätteglad. Är man så vackert rödhårig borde man vara jättetacksam - det är ju så unikt!

Din Isak är söt i det svarta håret också - men han blir ju lite blekare precis som min David...
Kram
Ingrid

Malin sa...

Jag tycker att han är jättefin i sin naturliga hårfärg, men alltid kul att testa något nytt och det svarta ser också bra ut! Min son rakade av sig allt hår igår inför en simtävling, jag såg det på Facebook på ett foto dom hans kompis la upp och fick en smärre chock :)

Jossefina sa...

Fina sonen! :) Kram!