2013-01-07

Snart är allt tyst och tomt.

Imorgon är det sista dagen för svärföräldrarnas vistelse här hos oss. Eftersom Johan har åkt till Seattle blir det jag som får skjutsa ner dem till flygplatsen i Miami och jag har varit orolig för detta ända sedan de kom hit. Jag är inte förtjust i att köra ner till Miami; det är långt, många bilar som kör som stollar, jag är rädd att köra fel, att vi ska komma försent, att parkera i fel parkeringshus, att inte hitta rätt bagageinlämningsdisk... Ja ni hör ju själva så mycket som kan bli tokigt. Men samtidigt är jag nästan helt säker på att allt kommer att gå bra. Jag har förberett mig så gott jag kan, kollat adressen som ska läggas in på GPSen, hur lång tid i förväg vi måste åka för att jag ska hinna tanka innan och ha gott om tid att köra ner, jag har kollat efter vilken del av flygplatsen British Airways flyger ifrån och vilket parkeringshus som är närmast. Träffar jag rätt på detta så kommer resten att lyckas av bara farten. Sen ska jag bara hitta hem också, men det hjälper ju lilla fina GPSen till med så det ska säkert gå bra. Lite trist bara att köra hela vägen upp ensam, men det är väl bara att skruva upp radion på hög volym och sjunga med allt vad jag orkar.

Killarna börjar skolan imorgon och alldeles strax är det dags för dem att lägga sig om jag inte vill hantera ett par döa sillar imorgon bitti. Klockan tio ska de ligga i sina sängar, tandborstade och klara. Punkt.

Jag får väl återkomma imorgon om hur det hela avlöpte.
God kväll!


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

Sarahs sanningar sa...

Det kommer att gå bra! Och skulle något gå fel så fixar du det!
Kram

Desiree sa...

Det kommer nog att gå finfint. GPS:en är guld värd. Kör i god tid och lägg på extra tid för kö och för eventuella felkörningar så behöver du inte känna panik om det skulle bli något litet misstag. Kör försiktigt och var ute i god tid så kommer allt gå bra ska du se. Förstår att det blir både tomt och tyst då de åker.
Kram!

Annika sa...

Vilket långt jullov ni har haft!!
WOW!
Vi började redan 2 jan igen.
Usch, jag hade också oroat mig för den där resan. Men, det kommer såklart att gå BRA!!
Kramar!

Josse sa...

*Every day we have some trouble - but if you worry you make it double! Så, don't worry, be happy!*

Den frasen brukar jag tralla på när jag tar ut alla problem i förskott och riktigt vältrar mig i dom. ;)

Kram.

Victoria sa...

Allt gick som smort och jag är SÅ stolt över mig själv! Kram

Victoria sa...

Vi var i mycket god tid och det kändes skönt att slippa stressa. Allt gick bra förstås! Kram!

Victoria sa...

Det gick perfekt - trots att det var mörkt och rusningstrafik! Stolt. Kram!!

Victoria sa...

Jag har också förmågan att oroa mig långt i förväg - och nästan alltid helt i onödan! Jag försöker förbereda allt jag kan och sen brukar det lösa sig av sig själv!

Don't worry, be happy! Kramar!