2013-03-27

Jamaica, mon!

Idag är vi på Jamaica, efter en hel dag till sjöss igår. Johan och jag solade lite och ser ut därefter. Lite ont idag på varierande ställen på kroppen dit solkrämen tydligen inte nådde.

Idag var vi på utflykt, vi skulle åka ziplines och sen en tur på floden i tubes (alltså såna där stora uppblåsbara ringar). Båda var kul men jag tyckte att ziplinen var rätt otäck till en början men vid tredje och sista turen var jag inte rädd alls. Vattnet i floden var kristallklart och "uppfriskande" (så sabla kallt alltså) men det var häftigt att flyta bland alla fina trän och höra gojorna skräna. Efteråt åkte vi tillbaka till båten - vilka skruttiga smala vägar - och vår chaufför körde som en biltjuv. Vi kom fram helskinnade och åt en sen lunch. Efter det spelade vi ett par omgångar Bondtolva vid ett bord vid poolen innan det var dags att dra sig tillbaka till hytten för en liten lur (planerad att tas när detta är färdigskrivet). Imorgon är det dags för Grand Cayman, vi har inte bokat någon utflykt så vi får se vad vi ska hitta på.

Några foton:


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Desiree sa...

Åh så härlig semester ni är på. Låter spännande med ziplines men också lite nervöst. Tycker du är modig som vågar testa. Låter underbart med kryssning i Karribien.
Glad Påsk till er alla.

Josefina sa...

Vilka fantastiska upplevelser ni får! Förstår att det var härligt-läskigt att flyta omkring i vattnet. :) Ha det fortsatt skönt + kram och glad påsk!

Anne sa...

Vad härligt det låter! Modig du var också, jag hade inte vågat ziplines. Glad påsk också!

Maria at inredningsvis sa...

Sköna bilder du bjuder på som vanligt.

Vill du se en sötnos så kolla in min blogg idag:)

Ha en kanonvecka med mycket vårsol:)

LOVE Maria från inredningsvis.se