2013-09-16

Det kom ett litet paket

Jaha. Nu har det trillat in en låda med tjejgrejer här hemma hos oss. Glossy finns inte här, utan den här lilla lådan heter "Birchbox" men principen verkar vara densamma. Det här är min första box, och sen kostade $10. Eftersom jag var osäker på om det var något för mig, tog jag bara månadsvis. Hade jag tecknat mig för ett år hade det blivit lite billigare.
Nåväl. Vad var det nu i den lilla lådan då?


Ber om ursäkt för kvalitén på bilden!

Från vänster:
Yes To Blueberries Cleansing Facial Towlettes, med fruktextrakt från blåbär, äpple och citron. Tar bort smink, tydligen. Praktisk liten reseförpackning med åtta servetter, den kommer med på resan till New York. Öppnade förpackningen och sniffade lite, det doftade fräscht.
En normalförpackning kostar $7.99, om dessa är bra skulle jag nog kunna tänka mig att köpa dem, förutsatt att det inte är en väldigt liten förpackning.
Benefit Cosmetics Sugarbomb Ultra Plush Lip Gloss.
Känns OK och ger lite glans till läpparna. Doftar gott. Dock kostar ett full-size stick $16, det tycker jag är överpris för ett lip gloss!
Ruffian nagellack, färg Fox Hunt.
Lacket är riktigt ordentligt orange, osäker på om jag har användning för det. Kanske på tårna? Får testa när det är dags att ta bort det turkosa lacket jag har nu.
Full-size kostar $10, kan kanske vara värt om det sitter bra och finns i andra fina färger.
Yes To Grapefruit CC Cream. Fuktgörande och med SPF 18.
Det kom två olika prover; light och light-medium. Den ljusa ska jag testa imorgon, den mörkare är inget för mig. En full-size kostar $15.99, om den känns bra kanske det kan vara något. Solskydd är ju bra om man bor i Florida!
Mèreadesso All-in-One Moisturizer. Kräm som täcker det mesta: antiaging dag/nattkräm, serum, ögonkräm, toner och primer. Den verkar finnas i flera storlekar, priset anges som $28-$120. Känns ganska dyrt för en kräm men jag ska testa och se hur det känns.
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Ann sa...

Jag "prenumererar" på Glossybox (finns här i USA) Birchbox och Ipsy. Ipsy och Glossybox är mina favoriter. Känns kul när en liten låda dyker upp som "present"

Victoria sa...

Ann: Så Glossy finns här?! Där ser man, läste någonstans att det inte gjorde det, men då var det fel alltså. Nåväl, håller med om att det är kul när lådan kommer, det är som en liten present (fast man ju själv betalat för den...)