2013-11-15

Förlåt.

Det var länge sen jag var härinne och skrev nåt, jag vet.
Men jag har inte tyckt att jag har haft något att komma med och har man inget att komma med så kan kam lika gärna hålla truten, tycker jag.

Dessutom har jag haft problem med Blogger på min laptop, så fort jag försöker logga in blir jag skickad I någon storts loop mellan Blogger och Google och jag kommer inte ur utan att avsluta halva internet, typ. Trist.

Men nu har jag lyckats ta mig runt problemet och kan gå in på min blog utan några större bekymmer.

Ni som följer med på Insta vet ju att en del del faktiskt har hänt, även om det inte synts här. Vi har hämtat hem en kattunge från samma ställe där vi hämtade de andra två. Han heter Edison men har smeknamnet Eddie eftersom det är lite lättare att skrika när han blir för jobbig. Han är nämligen mycket jobbig just nu, precis som alla andra kattungar tycker han att man ska leka, hela tiden och jämt, tills han blir så utmattad att han nästan somnar stående. Kanske kul på dagen men mindre skoj halv tre på natten. Men han är väldigt söt (tur för honom kanske, annars hade vi väl lämnat tillbaks honom) och gullig när han är på goshumör och drar igång hela kurrmaskineriet. Det är nästan så hela den lilla taniga kroppen vibrerar.

Jag har börjat jobba. Jag jobbar deltid på Sötsak i Delray Beach, bara 25 minuter med bil hemifrån oss. Just nu har vi det ganska lugnt, men jag hoppas att det blir mer kommers när julen närmar sig och folk vill ha fina presenter, lite ovanliga som de inte kan hitta någon annan stans. Vi säljer dessutom svenskt lösgodis!!
Det känns konstigt att jobba, jag har ju inte gjort ett vettigt handtag sen vi flyttade från Sverige och det är ju snart åtta år sen. Tiden flyger.

Den här veckan har gått väldigt fort och jag har dessutom haft svårt att hålla reda på dagarna. I onsdags trodde jag att det var torsdag och i går trodde jag att det var onsdag. Vimspanna.
Inget särskilt planerat för helgen, jag jobbar imorgon eftermiddag (12-17) och så kanske det blir ett restaurangbesök eller en bio på söndag, vem vet?

Nu måste jag åka till jobbet. Hej svejs!

2 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Vilken butik, den ser livsfarlig ut... Inte bara godiset.

Annika sa...

Trist med bloggerproblem.
Men desto roligare med den butik du jobbar på. MUMS.
Har ju sett på insta att ni säljer en hel del GOTT!!!
Kram!