2006-06-30

Sista gången

Plötsligt var det mycket som blev "för sista gången".
Jag gick och hämtade killarna för sista gången på dagis och fritids, det var sista gången vi gick den där promenaden tillsammans och jag frågar hur dagen har varit, vad de har ätit till lunch...

Fast det kommer komma andra dagar, nya promenader, andra luncher och nya kompisar att leka med. Men det här var sista gången.

Vi har så länge sagt att Långs bäste kompis L skulle komma och sova över hos oss, men det har ju inte varit någon brådska. Men så plötsligt ska vi flytta om två veckor och det blir bråttom. Det visar sig att inatt var den enda natten som det gick, för på söndag åker de till sitt landställe och blir borta i två veckor.

Så nu kommer det sova två killar i Långs rum iställer för en.
De ska kolla på Lilla Kycklingen och de ska få popcorn och cola, precis som på bio. Cool.

Saker och ting börjar ta fart. Jag har pratat med flyttfirman som ska sköta packningen av våra grejor, de kommer hit på tisdag för att titta på hur mycket vi har. Vi har fått massor av mail med bifogade dokument som ska läsas och/eller fyllas i.

Jag börjar känna mig rätt stressad. Det känns som om jag inte har någon kontroll, allt som ska hända sköts av någon annan, någon jag inte känner.

Vi vet fortfarande inte var vi ska bo. Jag undrar om inte det är det som stressar mig allra mest.

Men det kommer att ordna sig. Det är jag säker på.

4 kommentarer:

Josse sa...

Gillade detta:

"Fast det kommer komma andra dagar, nya promenader"

:)

AnnaA sa...

Oooh, lite sorgligt trots allt... Men såklart att det kommer att bli bra!! Hoppas hela flyttandet går så smärtfritt som möjligt!

ida sa...

Oj. Ramlade hit från ventil-Susanne. Jag bor i Quebec och er tur till amerikanska ambassaden påminner nästan allt för mycket om en tripp jag gjorde i november.... läs här om du vill:
http://vanilj.dk/filer/buffaloresa.htm

stor kram! Jag vet vad ni går igenom! :)

Susanne sa...

Tack för alla grattis! Ja, det händer mycket nu - både här och där! :-)

Läs vad Ida här ovan har varit med om. Hon har gjort ungefär samma resa som Du ska göra. Ungefär.

Jag är så nyfiken på hur ni kommer att få det. Det blir obligatosrisk blogg för Dig i Florida sen! Bara så att Du vet. Vi läsare MÅSTE få veta. Så är det!

:-)