2006-07-04

Det närmar sig

Datum för packning är spikat, på måndag nästa vecka kommer de och börjar packa ner innehållet i vårt lilla hus i lådor. Vi har inte så mycket prylar (sa han!) så det skulle bara ta två dagar att packa allt. På torsdag drar vi västerut.

Just nu håller jag på att försöka pracka på släkt och vänner allt vi inte kan ta med, som till exempel blommor och mat.

Jag har beställt en årsförbrukning linser, ska hämtas på fredag.
XBOX-spelet är inne på lagning, en skiva fastnade i och hur skojig än Lilla Kycklingen är så är det kul att titta på annat också...
J har sålt vår stora TV och en av DVD-spelarna, det blev tomt inne i Långs rum.
Långs nya skenor och ett gäng nya skor och sandaler ska hämtas på torsdag.

Jag känner i magen att det närmar sig och det känns inte bara bra, det ska erkännas.
Men det kommer att bli bra. Jag måste tro på det.

Det här kommer att bli vårt största äventyr någonsin.

3 kommentarer:

Helena sa...

Det är klart att du har blandade känslor inför flytten, inte alls konstigt. Men vilket fantastiskt äventyr! Lycka till med flyttbestyren!

Pia Sahlberg sa...

Hejsan

Kommer du ihåg mig...För precis exakt 6 år sedan gjorde vi den stora flytten och begav oss down under till Australien. Det tog ca halvåret innan man hade kommit in i vardagen med hur allt runtomkring funkar men vi stortrivs och har inga planer på att flytta norrut igen. Kommer ni vara där under en viss period eller... Vill bara önska er lycka till och njut och ta vara på möjligheten att få göra en sån här stor sak. Erfarenheten kommer bara att göra er rikare.
Sköt om er och jag håller tummarna att allt flyter på bra.

Mvh Pia Sahlberg

Josefina sa...

Det kommer gå Bra! Man har bara ett liv (tror jag dårå) och då gäller det att våga satsa lite i det! Ni gör helt rätt. Lycka till, och lova att du fortsätter blogga! KRAM.