2006-09-08

Sjuk och trött

I´m sick and tired of being sick and tired. Så är det väl någon som sjunger tror jag. Precis så är det. Jag är trött. Och sjuk. Hela tiden. Det örononda kom tillbaka och jag låg däckad hela dagen igår.

Så. Jävla. Trist.

Hursomhelst. Idag känns det bättre och jag har till och med duschat (!).

Förresten, om du inte tycker om att se ormar och/eller grodor ska du inte titta på de senaste bilderna som finns i fotodagboken. Bara en varning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hu, läskig bild du fått till. Men läcker också! Tur (otur?) du var på plats och fick en så unik bild med ormen som högg in på bytet. När vi bodde 6 månader i norra Florida sa folk som hade hus och egen pool att det var standard och hörde till rutinerna att man plockade ur en orm i veckan ur poolen. Vi bodde i lägenhet och behövde aldrig tänka på sånt. Så vet inte, det kanske är överdrivet... /Anne (ps krya nu på dig en gång för alla!)

Sarah sa...

Suck... Skaffa en hobby!! Sheriffen, alltså. Har han inget bättre för sig att inspektera gräsmattor? Som att bekämpa riktiga brott, till exempel...? Kom och kolla in vår vildvuxna trädgård, säger jag bara, han hade fått dåndimpen!

Krya på dig!