2007-01-31

Några favoriter

Har just roat mig med att lägga upp några av mina favoriter här på sidan (se längre ner till höger). Alla som jag är inne på varje dag får inte plats, det är... (räknar frenetiskt) 56 stycken hemsidor som jag besöker så gott som dagligen. De här får stå här ett tag, sen kanske jag byter till några andra.

Besök dem gärna - varenda en av dem är värd ett besök!

Har också lagt in Snap på sidan efter tips från Maria Nyckelpiga. När man pekar på en länk så syns sidan i ett litet fönster, hur bra som helst! Tyvärr verkar den inte vilja funka med min fotodagbok eller Swedish Delights, vet inte vad det beror på. Irriterande är det i alla fall. Men på andra sidor funkar det jättebra. Rekommenderas!

---Senare uppdatering---
Nu verkar Snap funka på fotodagboken och Swedish Delights också. Ber om förlåtelse på mina bara knän för att jag var gnällig... ;o)

1 kommentar:

Maria Nyckelpiga sa...

Om snap - jojoru jag har precis samma fundring som du. Jag har kollat skärmbilder och jämfört med orginal, när de har uppat på skärmbilden och försökt se när var och hur de byter bild. Men jag är inge klokare för det. Men det är rätt fiffigt fast det är en gammal bild de visar.

Hoppas du har kommit igenom den värsta hemlängtanstunden vid det här laget. Själv tror jag att jag hade åkt hem efter en vecka. Men som plåster på såren kan jag säga att här nu idag är 20 cm grått slask, regn och mulet.
Ha en go helg!