2007-01-21

Tillbaka!

Nu är vi äntligen online igen, efter en veckas problem med vår internetuppkoppling.
Det har hänt en del sen jag skrev senast, vi har bland annat köpt rollerblades hela familjen, så nu är vi ute var och varannan dag och håller på att slå ihjäl oss på kuppen. Bilder finns såklart i fotodagboken!
Killarna har fått hem sina "report cards" från förra kvartalet, och de fick jättebra betyg! Vi firade och gick ut och åt på Outback i Weston och käkade massor av god mat.

Igår var Lång på sin allra första "playdate", han var hemma hos en tjej i sin klass och där hade de grejor ska jag säga! Pool, studsmatta, gocart, basketmaskin, gungor... Oj oj. Där har vi inte mycket att komma med. Men de hade sex barn så det var väl illa tvunget att ha grejor att sysselsätta dem med innan både barnen och föräldrarna blir helgalna på varandra. Lång kom dit klockan två och klockan sex åkte J och Lill dit för att hämta honom, men det hela slutade med att J kom hem utan barn. Långs klasskompis hade en lillebror som är lika gammal som Lill, så de lekte och Lill ville inte åka hem. De fick båda stanna längre så J åkte hem och vi fick äta middag i lugn och ro för första gången på evigheter. Vi åt Mahi-mahi, det är en fisk som inte är särskilt söt att titta på men mycket god att äta. Vid halv nio lyckades vi släpa hem killarna, med lika delar hot och milt våld. Hade de fått, så hade de nog velat stanna och bo där misstänker jag...

Idag har vi varit på Miami Seaquarium och tittat på massor av fina djur: delfiner, späckhuggare, alligatorer, sköldpaddor, sjökor, papegojor, hajar och lite annat smått och gott. På delfinshowen blev Lill utvald att vara frivillig att klappa delfinerna - vilken ära (Lång blev lite ledsen för delfiner är ju hans absoluta favoritdjur...)! Han fick klappa och mata och så blev han helt dyngsur när delfinen Flipper plaskade med stjärten. Han gjorde succé, såklart!

Det finns massor av nya bilder i fotodagboken, bland annat från dagens äventyr på Miami Seaquarium!

Inga kommentarer: