2007-03-20

Dancing with the stars

Igår började Dancing with the stars, den amerikanska motsvarigheten till Let´s Dance i Sverige. Hemma tror jag knappt att jag såg mer än ett halvt avsnitt, men nu satt jag och tittade genom hela det första tvåtimmars-avsnittet utan att tycka det blev tråkigt en enda gång!

De flesta av deltagarna var okända för mig, Laila Ali (hon som boxas), Heather Mills (en brittisk välgörenhetsaktivist), John Ratzenberger (en av "gubbarna" från Cheers) och Ian Ziering (från TV-serien Beverly Hills 90210) var de enda jag kände igen.

De flesta av stjärnorna var riktigt duktiga, jag blev särskilt imponerad av John Ratzenberger som bara haft två veckor på sig att öva eftersom han fick ersätta någon som varit tvungen att hoppa av.

Den som jag tyckte var bäst var Joey Fatone, som varit med i bandet NSYNC och som bland annat spelat med i filmen "My Big Fat Greek Wedding".

Den här serien tror jag bestämt att jag ska följa. Det blir lite omväxling från Star Trek och CSI som jag vanligtvis tittar på... :o)

Andra bloggar om:
och .

1 kommentar:

mallan sa...

Tack för lyckönskningen :D

Ja det är helt underbart! Jag svävar på små moln :D Dagdrömmer som sagt, fast i det här fallet är det liksom sant... Den poletten trillar förhoppningsvis ner i helgen ;-)

Kram!