2007-04-24

Halva kvar

Hittade en cool blog, det är en tjej som har gått ner dryga halva sin egen kroppsvikt - fatta vad duktigt! Det är inte utan att jag blir motiverad att försöka göra något åt min egen situation...

Jag har varit ute och gått både idag och igår - igår glömde jag både hantlarna och stegräknaren samt att kolla på klockan när jag gick så jag har inget att jämföra med idag, men dagens resultat var dryga 5.600 steg på 3,5 km. Hela rundan tog 48 minuter, vilket är flera minuter sämre än när jag höll på att gå tidigare i år. Jag var ju förkyld och sen blev jag bekväm (läs LAT) så jag har inte promenerat på många veckor och då är inte konstigt att tiden blev så dålig.

Nåväl. Jag ska vara noga med vad (och framför allt hur mycket) jag äter och det måste bli ett slut på coladrickandet! Colan är min stora last och det kommer inte att bli lätt att sluta men det måste gå på något sätt. Som vanligt är det värst vid den här tiden på dagen, suget efter något gott är det enda jag kan tänka på och det är väldigt frustrerande. Jag försöker distrahera mig så gott det går med strykning och inspelade CSI:NY-avsnitt, men det går sådär. Inte ens mina nya söta crocs gör mig gladare.Jag har så satans ont i fötterna efter dagens promenad, jag tror jag inte hade dragit åt skosnörena tillräckligt på mina jympadojjor, fötterna liksom halkar runt i skorna och när man går fort går det illa åt fotsulorna tydligen. När jag tittar under fötterna förväntar jag mig typ varande sprickor eller blödande blemmor allra minst men si det syns inte ett spår av ontet. Orättvist. Syns inte det onda kan ju folk tro att jag simulerar.

Andra bloggar om:
, och .

3 kommentarer:

Ingrid Levander sa...

Dom var söta, dina crocs!

/Ingrid

C sa...

Vet du, jag slutade dricka Coca cola (mina absolut största last) och trot eller ej, med lite promenerande gick jag ner 3kilo på två månader.
Nu UNNAR jag mig ett glas cola på helgen...

Typ som värstaalkisen som unnar sig ett glas vin.

Matildas fikarum sa...

Jag har också en stegräknare och gör nästan femtusen steg på lunchrasten, det tar cirka 50 minuter, varje dag. Det är backigt och jag klarar inte att gå så himla fort. Mitt tips att inte få ont i fötterna är att ta på tjockare sockor. En del gympaskor har ganska knöggliga innersulor har jag märkt. Eller skaffa mjuka inlägg.