2007-04-24

Sergels torg - live!

Hittade en länk hos Jacal, där man bland annat kan titta live på Sergels torg.
Jag må gilla att ha utsikt över vatten från mitt sovrumsfönster, gillar att gå barfota i gräset en tidig morgon eller att se allehanda djur när jag sitter på min uteplats - men inget går upp emot lite asfalt (eller mycket asfalt i det här fallet).

Du kan ta Victoria från Stockholm men du kan aldrig ta Stockholm från Victoria.
Det känns lite konstigt i bröstet när jag tittar på bilden.

Andra bloggar om:
, och .

3 kommentarer:

Desiree sa...

Gillade också länken som Jacal lagt ut över Sergelstorg. Har gått in där för att kunna "hänga" på plattan lite även om det är långt ifrån Stockholms vackraste plats.

Crocs verkar vara hur populära som helst här. Hur är de att gå i? Är de sköna? Kanske ska köpa mig ett par.

SweFlo sa...

Söta fjärilar (eller var det caterpillars?)
Cola suck ja, försöker dricka DIet men vanligt col amed is är så gott. Och jag kan riktigt känn hur det ligger socker i magen. Mitt problem är inte direkt kalorierna, men eftersom jag har kronisk inflammation i tarmen blir jag dålig av för mycket socker. Så i princip är det gift för mig. Och snacka inte om godis... Jag är sockerberoende och får lida av det.. taskigt!

Victoria sa...

Desirée: Jag har bara hunnit gå lite i crocsen men de verkar lovande. Mpnga tycker de är väldigt fula men jag tycker de är liksom ful-söta och gillar mina skarpt. Det finns massor av färger att välja mellan också. Jag valde mellan dessa och sellerifärgade (ja herregud vilka namn de hittar på) men det blev dessa till slut.

Sweflo: Det är fjärilar. Det fanns massor av såna där att sätta på sina crocs, bland annat superdupercoola dödskallar men jag tror inte de skulle matcha mina fjärilar. Det får bli nästa gång, då får jag köpa svarta crocs och pillra dem fulla med döskallar...;o)