2007-04-20

Long time, no see.

Jag har haft problem med Blogger och har inte kunnat logga in på flera dagar, därav avsaknaden av inlägg här i bloggen.

Vad har hänt sen sist då...?

Det har brunnit borta i Everglades ett par gånger den här veckan, alternativt är det en brand som inte har slocknat ordentligt. Det har varit disigt ute, det har luktat brandrök och vita flagor har flugit i luften. Jag är inte orolig för att det ska sprida sig hit, det ligger vatten och stora motorvägar emellan så det ska inte kunna komma hit till oss.

I tisdags var jag på mitt allra första SWEA-möte. Jag vet inte om någon av er hemma i Sverige såg ett reportage om hemmafruar i Florida som sändes på kanal5 för ett par veckor sedan, P och T (de andra "fröknarna" i Svenska Skolan) var med där. De hade tydligen spelat in en del av filmen i ett fantastiskt hus i Fort Lauderdale och det var där mötet hölls. Det var nästan som ett slott med marmorgolv, bibliotek, arbetsrum, takmålningar i alla rum (inklusive toaletterna), flygel i ett av vardagsrummet, tre köksöar i köket... Vårt hus hade fått plats på deras uteplats på baksidan. Gissa om man gick och gapade som värsta kusinen från landet?
Jag hade inte tagit med mig kameran och gissa om jag grämer mig för det!? Jo då.

Bara inte alla i Sverige tror att det är så alla hemafruar bor här, då blir det jobbigt att förklara när det kommer besök...
Nåväl.

Jag skulle egentligen varit på ett annat SWEA-evenemang igår kväll, men Lång kräktes på morgonen och var hängig så jag bestämde mig för att stanna hemma utifall jag också var smittad. Tack och lov tog vi oss igenom dagen utan vidare missöden.

I helgen är det Svenska Skolan igen, annars har vi inget planerat.
Tack för uppmärksamheten.

Förresten, det finns en del nya foton, både i fotodagboken och under EFIT, det var ju EFIT igår och jag kom ihåg det!! :o)

Andra bloggar om:
, och .

3 kommentarer:

Fundersam Cecilia sa...

Det måste brinna högt och lågt i Florida och även i Georgia såg jag.Idag när jag åkte hem från skolan var det jätte tjockt i luften och luktade riktigt illa.Ett sånt där hus skulle man kanske vilja ha.Lagom när man städat färdigt så är det väl dags att börja igen.Tre köksöar,ja jag säger då det.

Matildas fikarum sa...

Jotack, även jag har varit på svenskmöten hos välbeställda klubbmedlemmars slottsliknande hem. Sen åker man hem till sin egen lilla skrubb, ha ha.

Anita Magdalena sa...

Hejsan
Det har jag missat, synd. Det är likadant i Sverige när man går till en del Sweors hus, i Båstad och Helsingborg så är det stora hus. Men man har det man trivs bäst i tror jag. Och alla Sweor är trevliga. Kommer ni till SWEAs sommarmiddag i sommar? Båstad
Ha en mysig helg