2007-04-27

Vila idag

Bestämde mig för att inte gå ut och gå idag.
Igår var en konstig dag, det var jättevarmt redan vid kvart i åtta när jag gick ut, luften var otroligt varm och fuktig och det var jobbigt att andas. Det ömmade lite i benen, liksom på framsidan/utsidan av vaden. Är det kanske benhinnorna?

När jag kom hem gick luften helt ur mig men jag fick göra en kraftansträngning för att åka och handla lite snabbt innan killarna kom hem från skolan. De hade "early release" igår, så de var hemma redan halv ett.

Resten av eftermiddagen tillbringades i soffan. Jag var seg i både kroppen och kolan. Kanske är det kroppen som protesterar mot avsaknaden av cola? I vanliga fall hade det slunkit ner både en och annan burk vid det här laget, men eftersom det är Det Nya Livet som gäller nu så har jag inte köpt någon. Jag plågar pojkarna med nyttiga snacks också; gurkstavar, äppelklyftor och idag var det blandade nötter och russin. Till detta vatten. Jag hoppas att jag orkar hålla på med det, det är ju mycket enklare att ta fram en påse med snacks ur skafferiet, men det är ju kakor, kex, chips eller andra onyttigheter och det är ju inte bra. Jag ska försöka använda dem som fredagsmys/lördagsgodis istället tills de är slut och sen inte köpa dem mer. Problemet med de där snackspåsarna är ju att det inte bara är killarna som gillar dem, JAG gillar ju också dem! Det finns några särskilda kex med ostfyllning, jösses vad de är smaskiga! Jag kan gofsa i mig två påsar på raken utan att blinka.
Inte bra.

Nåväl. Vila gäller idag, åtminstone tills killarna kommer hem. Då kanske det blir en tur någonstans, vi får väl se. Bilder kommer snart i bilddagboken.

Trevlig helg!

Andra bloggar om:
, och .

6 kommentarer:

Annie alias UFOt sa...

Det där med cola....jag känner ett par som har bott flera år i USA. För det mesta framstår de som vilka rekorderliga och näringsmässigt politiskt korrekta svenskar som helst - förutom att de envisas med att dricka cola till frukost! Visserligen cola light, men ändå...

Blir man sån over there?

Matildas fikarum sa...

Det är väl ganska mycket koffein i cola så om man slutar abrupt kan jag tänka mig att det blir lite abstinensbesvär.

Anita sa...

Hejsan
Ha en trevlig helg

Victoria sa...

Annie: cola light till FRUKOST? Dit har vi inte kommit än, tack och lov!

Anne sa...

Cola till frukost, dit har inte jag kommit än heller och hoppas att jag inte gör det heller. Men är det egentligen så mycket värre än kaffe till frukost? Speciellt om det är cola light som ju inte har vanligt socker i alla fall.

Cola light är min last (en av mina många laster ska jag nog tillägga), jag erkänner öppet att jag är beroende. Jag dricker inte kaffe eller te regelbundet varje dag, men cola light....

Cola light i stora glas, med massor av is och pressad lime. Aaah, hur sluta. Jag försöker jag också men det går inte så bra.
Återkom om du kommer på nåt som kan råda bot på missbruket.

Anne sa...

....eller diet coke som det heter här i staterna....