2007-04-25

Fler webkameror

Jag sitter och fånstirrar på webkamerabilden som visar Slussen, Gamla Stan och Riddarfjärden och blir nästan tårögd. Jag älskar den stan så det är rent löjligt och det gör ont i hjärtat när jag tittar på bilden.

Man skulle kunna bestämma med sina familj eller kompisar att de skulle ställa sig och tokvinka mitt på Sergels torg ett visst klockslag och så skulle jag sitta här framför datorn och vinka. Vilka idéer en förvirrad hjärna kan komma på.

Andra bloggar om:
, och .

9 kommentarer:

Desiree sa...

Åh jag tycker också att man får stor hemlängtan när man går in på dessa webcameror. Speciellt nu när det är härlig vår i Stockholm. Snart har de valborg och allt och man själv sitter så långt borta från allt sånt mysigt buäää. Tycker inte alls att det är någon tokig eller dum idé att få alla sina kompisar att vinka från Sergelstorg ett visst klockslag.

Fia sa...

men vart hittar du de webkameror, kan du inte sätta upp en länk jag vill också seeeeee jue! Kram

Victoria sa...

Fia: det är samma länk som i inlägget under, man kan välja massor av olika platser i dropdown-boxen under bilden. Startlänken är http://www.webbkameror.se/webbkameror/ .

Fia sa...

Ahhh, tackar!

Ulrika sa...

Roligt att du kom till mig! Du undrade varför jag vill ha en pistol... svaret är väl flera, för det första tycker jag att det är skoj att skjuta (på en skjutbana alltså), dessutom jobbar jag i en bar, tillhör ägarfamiljen, går hem sent på natten och den lilla stad där jag bor har sin beskärda del av rån, gäng och annat mindre trevligt. Hur hamnade du i Florida?

mallan sa...

Å jag tycker det var en bra idé det där med att bestämma en tid och vinka :)

Myra sa...

Fyyyysk! Mina hemtrakter finns inte med!
;)

Du hojtar väl till om du får ihop en tid då alla ska vinka. Det vill jag se. Haha.

Matte sa...

Hej, Kul att du gillar mina webbkameror i Stockholm ;-) Jag diggar Fort Lauderdale massor och har varit där många gånger. Det vore sååå kul att även kunna visa en vy över Fort Lauderdale på webbkameror.se.

Jag har varit i kontakt med turistbyrån i Fort Lauderdale för att få ok på att visa deras webbkamera som har en kanonfin vy över beachen och A1A men tyvärr får jag inget svar (jag får en känsla av att den sitter vid Beach Place). Kolla in www.sunny.org. Jag vet att Elbo Room även har webbkameror men de är av så dålig kvalite.

Har du vägarna förbi turistbyrå så får du gärna lägga ett ord för att vi ska få länka in den på sajten... ;-)

Tjoo
// Matte

eastcoastmom sa...

Webkameror är kul. Vi har vinkat till släkten i Sverige nån jul, då var det en kamera i Californien.