2007-05-04

Armbandsklocka

Idag, när jag vimsade runt på Michaels och letade (förgäves) efter pennor att skriva på porslin med, lyckades jag naturligtvis nappa åt mig några pärlor och annat pysselbetonat. Resultatet ser ni här:Ta-daa! Det blev en armbandsklocka!!Ringarna är av pärlemor och resten är de gamla vanliga simpla glaspärlorna. Låset är ett fint instickslås, snäppet lättare (men trots detta ibland totalt omöjligt) att ta på sig själv än ett klolås.

Ooooh, vad jag är nöjd!
Nu får jag hoppas att folk frågar ofta vad klockan är... ;o)

Andra bloggar om:
, och .

7 kommentarer:

t & t sa...

Vad fin den var. Jag önskar ibland att jag kunde hitta på saker så där. Min mamma är konstnärlig men jag tror att jag fick igenting av henne av det.

Trevlig helg
=^_^=

SweFlo sa...

Vad snyggt! Jag önksar alltid att jag var "pysslig" men jag har inte mycket talang i denna arena, jag och 4-åringen är nog på samma nivå ;-)

Annie alias UFOt sa...

Åh, så fin! Nu blev jag inspirerad att ta tag i mitt smyckespysslande igen! Det blir nog en tur till "pärlmarknaden" i morgon för att köpa en och annan klocka att göra något flashigt av...

Matildas fikarum sa...

Snyggt! Verkligen.

Fia sa...

Vad är klockan? "ler"

Skitsnygg! Om du inte vill handla på Michaels, som är lite dyr ibland tycker jag så finns det ju en hel del websites som erbjuder t om samma märken ibland för 40-80% mindre och i de flesta fall slipper du ju salestax (hm, vänta lite nu, det har ni kanske inte i Florida??) Om du vill ha lite länkar hojta till. Söndagskram!

Fundersam Cecilia sa...

Häftig klocka!!Önskar att jag också hade den pyssliga ådran...

Desiree sa...

Jättesnygg!