2007-05-07

Hurricane watch och The Amazing Race

Jahaja.
Tidigare i år har det regnat ytterst sparsamt och vi har hårda vattenrestriktioner här i Florida. Igår verkade det som om Morder Natur blivit trött på gnället, så Hon tog i rätt ordentligt, med regn, blåst och ett åskoväder utan dess like. Det var väderleksrapporter i VARJE reklampaus (och det vet ju alla att det är ofta...) där ovädret beskrevs in i minsta detalj. Jag var inte särskilt orolig förrän jag såg att vi hade en sk. hurricane watch här i Broward county, vilket betyder att det faktiskt kan komma en orkan. Meteorologen uppmanade tittare i vissa områden (tack o lov inte vårt) att stanna inomhus, hålla sig borta från fönster och hitta ett fönsterlöst rum att vara i om orkanen kom till deras område.

Värsta dramatiken!

Killarna gillade inte att det blixtrade och smällde så mycket (har de redan somnat när det drar igång sover de igenom hela ovädret, men nu hade de inte hunnit somna) så de fick sova inne hos mig. Detta medförde att jag sov dåligt och vaknade med ont i ryggen. Lång ligger still när han sover men Lill är värre än en propeller! Phu!

............................

Igår kväll gick sista avsnittet av The Amazing Race (jag tror nog att den serien går i Sverige också?) och jag bestämde mig för att spela in den så J och jag kunde titta tillsammans när han kommer hem på fredag. Istället tittade jag på Extreme Makover - Home Edition (ni vet där de väljer ut behövande familjer, helst med typ sex-åtta barn varav fyra är adopterade, jämnar deras ruckel till hus med marken och bygger ett magnifikt hus i dess ställe) och i vanlig ordning var det mycket lipande, som alltid när jag tittar på det programmet. Pinsamt.

Nåväl. Jag var rätt nöjd med mig själv att jag kunnat hålla mig ifrån att titta på vem som vann The Amazing Race, men i morse när jag tittade på nyheterna så säger de vilka det var!!! Snablar.
Ja ja. Så länge det inte var mina absoluta hatobjekt; The beauty queens, som vann så är det OK.

Idag var jag men Lång och provade ut en ny ortos, som han ska ha i den vänstra skon, nästan som en sula. Det gick jättefort och vi fick en ny tid redan om en dryg vecka för att få den. Här går det undan!

Nu ska jag äta.

Andra bloggar om:
, och .

3 kommentarer:

Sporty Spice sa...

Ja, Extreme Make Over Home Edition är verkligen gråtfest-tv. Och var hittar de dessa stumma, lytta och kantstötta familjerna? Fast jag erkänner. När Ty slutar skrika så dant är det inte utan att mina ögon blir lita glansiga. Fast bara när ingen ser ... =)

Desiree sa...

Hoppas ni slipper orkan. Du får inte blåsa bort nere i Florida.

Fia sa...

Öööörk, orkanvarning...ja det är ju den säsongen nu. Vi har inte haft ngn idag men de sa att i slutet av veckan.

Då vi fick efterslängarna av Katrina så blåste det så mkt att vår minsta vovve blåste omkull då han gjorde ifrån sig. Du skulle ha sett hans ansiktsuttryck. MCYKET förnärmad.