2007-06-22

På plats

Nu är vi hemma.
Huset stod kvar och hade inte blåst bort, ingen hade flyttat in under vår frånvaro, varken människor eller myror.
Fukten och hettan är våldsam, vi har över trettio grader varmt redan innan klockan slagit nio på morgonen och sen bara ökar det. Det går inte att se ut genom fönstren på morgonen eftersom det dryper av kondens på utsidan. Det tar tid att vänja sig igen.

Gårdagen tillbringades som i dimma, jetlagen gjorde mig svårt långsam och det var jobbigt att ens tänka. Jag däckade för natten kvart över nio och lyckades sova till tre. Sen var det vakna-somna-vakna-somna-vakna-somna som gällde tills klockan var halv sju då det inte gick längre.

Jag sitter vid datorn i omgångar och försöker få ordning på alla bilder jag tagit under Sverigeresan. TRÅKIGT.

Det var dessutom EFIT igår men jag gav upp efter halva dagen eftersom bilderna blev astrista. Det får bli en annan dag när vi gör roligare saker än att ligga i soffan/sängen/på golvet framför TV:n. Vi lyckades komma iväg och bada på kvällen, vattnet var underbart, alldeles varmt och skönt. Och vinden, som nyss var så äckligt varm, kändes plötsligt kylig så när man gick upp ur poolen frös man. Oooh, vilken lycka!

Idag ska jag försöka leta fram mina gamla betyg. Ska försöka knåpa ihop en arbetsansökan (på engelska, hur ska det här gå till???) och skicka till IKEA. Jag hade tänkt att jag skulle sitta och le i ett litet bås och så kunde de okunniga amerikanarna komma och fråga mig hur TYLÖSAND och JOKKMOKK egentligen uttalas. Jättelätt!

Andra bloggar om:
, och .

1 kommentar:

Fia sa...

Välkommen hem igen! Vad kul att du ska söka jobb på IKEA. vill duha hjälp med din resume, hojta till på fia01@yahoo.com så kikar jag gärna på den!
Glad midsommar till dig och din familj!