2007-06-20

På väg hem

Nu sitter vi på Arlanda och väntar. Planet är försenat en dryg timme men det bör inte vara någon fara att vi missar vår anslutning den här gången eftersom vi hade fyra timmar att slå ihjäl på Newark.

Som tur är har J någon sorts guldkort eller vad det är så vi sitter inne i Diners-loungen och jäser i sköna stolar och sliter på deras datorer med internetuppkoppling istället för att trängas ute i terminalen med kreti och pleti ;o).

Det har varit väldigt roligt att vara i Sverige, men vi har ju bara varit på besök i andras verklighet. Det ska bli skönt att komma hem till Florida igen, till vårt egna hus och sin egen säng.
Det kommer att bli en händelserik sommar, vi planerar ju att flytta och detta måste vi ta tag i direkt när vi kommer hem så att flytt och annat är klart tills skolorna börjar. Jag har också funderat på att söka jobb, ett halvtidsjobb för att komma ut bland folk lite grann. Vi får väl se hur det går.

Nu blir det ingen uppdatering här på sidan förrän vi är hemma igen, men då blir det massor av bilder i fotodagboken att kika på. Det har desutom varit en EFIT också, så där kommer också nya bilder. På återseende!

Andra bloggar om:
, och .

6 kommentarer:

Matildas fikarum sa...

Lycklig resa på er!

mallan sa...

Hoppas resan hem går bra! Kram

Fia sa...

Hoppas ni får en bra resa och välkomna hem igen! Kram!

Anne sa...

Trevlig resa och välkomna hem igen! Ska bli kul se en massa nya bilder igen också.
Kram!

Desiree sa...

Ha en bra hemresa. Vi har nu ganska nyligen anlänt till Sverige. Det är härligt men intesivt. Jag hoppas verkligen att allt kommer att känns bra när man ska åka hem till USA. Vart ska ni flytta? Blir det till en annan stad eller mer i närområdet? Ska bli jättekul att se alla dina bilder.

Annie alias UFOt sa...

Jamen det där med att sova i sin egen säng känner jag igen, det är absolut det bästa...
Själv får jag nu vänta typ sex veckor på min innan den dyker upp i Tyskland. Håhåjaja.
Lycka till med flyttplaneringen. Det är förbannat mycket jobb med en flytt, men det positiva är att man tvingas rensa ut en del, och det är skönt när det är gjort...man känner sig nästan mentalt renad av processen, tycker jag!