2007-06-08

This is Småland calling

Hej hej,

en liten uppdatering kommer här ifrån djupaste Småland.

Om någon mot förmodan tittade på webkameran i måndags, när klockan var halv tre på eftermiddagen (i Sverige), då stod det fyra galningar och vinkade som besatta mitt på Sergels torg. Det var jag, Lill, Lång och deras mormor M det.

Vår resa till Sverige var inte alldeles lätt, eftersom vårt flyg till Newark var försenat. Detta medförde att vi missade planet till Arlanda. Vi blev ombokade till ett plan som gick till Oslo ett par timmar senare, för att sedan flyga vidare till Arlanda. Eftersom det var en kort väntan i Oslo, hann inte vårt bagage med. Som tur var kom det efter ett dygn, men vi var ändå tvugna att handla lite grejor eftersom vi ju inte hade några kläder alls att ha på oss.

Under de dagar vi varit i Stockholm har vi inte gjort mycket nytta, flanerat på stan mest, fast på nationaldagen hade vi bestämt att vi skulle hälsa på några kompisar ute i Åkersberga. Det var jättetrevligt att träffa dem igen och killarna var glada att träffa sina gamla kompisar som de längtat efter ett helt år.

Igår (torsdag) tog vi flyget ner till Växjö. Imorgon ska vi vidare ner till Malmö och min söta syster S med man och barn. Sen ska vi tillbaka hit till Småland tag för att sedan vara i Stockholm ett par dagar och sen resa hem till Fort Lauderdale onsdagen den 20:e juni.

Jag har kommit fram till att det inte spelar någon roll var jag än befinner mig på jorden, och var jag än just då kallar mitt hem, så finns det ingen stad jag älskar så mycket som Stockholm.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Härligt att höra att ni äntligen har kommit fram. Synd att det blev så struligt med resan, jobbigt. Nu är ni iallfall framme i det kära fosterlandet. Tyvärr bli kl 15 svensk tid lite tidigt för mig att ännu sitta vid datorn. Det hade varit superhäftigt att kolla in några vilt vinkande personer dock. Ha det härligt i både småland och Malmö. Åh så Stockholms förälskelsen släpper då inte i första taget alltså? Då vet jag vad jag har att vänta mig. Ha en underbar dag och semester.

Ida in Québec sa...

Jag blir Sverigesugen!! :)

Hoppas ni fortsätter ha en skön semester! Ät mycket svenskt godis!! :)
kraaam

Anita Magdalena sa...

Hejsan
Välkomna till Sverige och värmen, men den är ni väl van med.
Stockholm städernas stad, min stad.
Skall dit nu nån vecka. Men får vänta här i Skåne tills det inte är fult så varmt.
Ha en mysig semester

Matildas fikarum sa...

Synd att man inte kan spola tillbaka webcammen, det hade varit kul att se er stå där och vinka.

mallan sa...

jag missade er :( det hade varit så kul att se er!

ha det toppen!

JaCal sa...

Äsch - det missade jag! Kunde ju dessutom varit där och sett det live... ;-)

Japp - STOCKHOLM är bara den bästa staden i hela världen! Var man än bor! ;-)