2007-07-13

Fredagsprat nummer 2

Då var det fredag igen då. Babbelmajan slår till igen.Andra bloggar om:
, , och .

8 kommentarer:

Hillamagnilla sa...

Hejsan
Kul med dit fredagsprat. Men du får prata närmare micken och inte handen för munnen.
Det är kul med all denna teknik, tänk om vi haft den när vi bodde utomlans i alla år. Kunnat se och höra alla hemma i Sverige.
Ha en mysig helg

Anne sa...

Jaaaa, fredagsprat igen!
Lika roligt denna fredag med ditt fredagsprat, jag gillar din idé med fredagsprat otroligt mycket (jag låter som en tjatig papegoja som säger det hela tiden). Det här hoppas jag du orkar och vill fortsätta med. Det är jättekul höra och se dig. Men det måste kännas konstigt, som du ju säger också, att sitta och prata in i en tyst kamera och sen veta en massa okända människor du inte känner sitter och glor och lyssnar... Jag tycker du är modig som vågar ha fredagsprat, jag är nog för feg...

Förresten, jag tycker inte alls du behöver prata närmare micken. Du kan också ha handen för munnen. Jag hörde jättebra, allting hördes tydligt. Du ska ju inte sitta där som en stel radiopratare eller nån tv-hallåa som måste tänka på hur du för dig, jag tycker det kändes avslappnat och naturligt, alltså precis så som man gör i ett avslappnat samtal (rör på händerna osv).

En nyfiken fråga också.
Vad tror du händer efter nästa år när ni ska ta ett beslut igen. Lutar det mer åt Sverigeflytt eller att stanna kvar i Florida även efter nästa år?

Fredagskramar från Anne

Desiree sa...

Hej, jag gillar också dina fredagsprat. Tyckte att det hördes bra och var tydligt. Jag fattar att det måste kännas lite konstigt att prata rakt ut till en kamera. Tycker att du sköter det väldigt bra.

Grattis till ett-års dagen i USA. På söndag blir våran ett års dag här. Alltså har du och jag varit här nästan exakt lika länge. Visst känns det lite overkligt att det redan har gått ett år? Vi vet inte heller hur länge vi blir kvar här. Tar ett år i taget. Vi gjorde som ni och sålde av allt i Sverige och tog vårat pick och pack och flyttade hit. Vi bestämde oss dock för att köpa hus med en gång.

Kram på dig och trevlig helg.

Camilla sa...

Kul idée de här med pratblogg.
Prata lite högre nästa gång bara för jag hör knappast annars genom mina laptop högtalare ;) Så mysig dialekt du har, själv är jag ju skåning ;)
Ett tips, låt killarna oxå va med på en fredagsblogg nångång. Hade varit kul och se dom "live" oxå, dom är så söta dom två och såååå lika sin mamma o pappa. Inte brevbäraren där inte ;)*fniss* Trevlig helg *kram*

Sarahs sida! sa...

Lika kul att få se och höra dig varje gång! Krama svågern från oss!

/Sarah

Matildas fikarum sa...

Jättekul att det blev en till pratblogg! Vore jag inte så hemlig skulle jag göra en själv, det är verkligen annorlunda mot att bara läsa inlägg. Ljudet var svagt på min dator och jag var tvungen att ha både videorutan på högsta volym samt min dators volym på högsta för att kunna höra, men med hörlurar gick det bra.
Hej svejs!

Sporty Spice sa...

Härligt med fredagsprat igen! Jag håller med Anne, jag hör dig alldeles utmärkt. En sak som jag tycker vore kul är att få se film från ditt närmråde. Typ ert hus, trädgården, poolen, kanske en alligator? =) Och du kan ju ha "pysselskola" där man får se dig in action när du tillverkar dina smycken!

Jag har försökt mig på att filma men får bara massa felmeddelanden från YouTube att filmen inte är tillgänglig. Ska tvinga sambon att hjälpa mig och sen ska jag helt sonika sno din idé.

Camilla sa...

Hej, det är så himla trevligt med pratblogg. Fortsätt med det. Jag testade själv och höll på att garva ihjäl mig.. vad knäppt det är att se och höra sig själv.
Jag hörde dig jättebra. Huu, har ni 35 grader varmt! Lite avundsjuk är jag nog, här regnar det mest hela tiden.
Hejs!